Afgelopen donderdag hebben we weer een Coronaproof evenement mogen organiseren. Deze keer hebben we Cliëntenbelang Amsterdam voor hun jaarlijkse ALV mogen verwelkomen in onze ruime studio.

Cliëntenbelang Amsterdam is een onafhankelijke belangenbehartiger. De organisatie heeft als doel om de kwaliteit van leven verbeteren van mensen met een geestelijke, lichamelijke of verstandelijke beperking, chronisch zieken, kwetsbare ouderen en mantelzorgers.

Cliëntenbelang Amsterdam heeft ondervonden hoe goed onze locatie zich leent voor een evenement op 1,5 meter afstand. Bij binnenkomst werd uiteraard de gebruikelijk check gedaan waarna de gasten hun jas in de foyer/garderobe konden achterlaten. Met behulp van duidelijke bewegwijzering werden de gasten naar de studio geleid waar ze werden verwelkomd met een lekker kopje koffie of thee. Door de ruime opstelling was de 1,5 meter goed te waarborgen zonder af te doen aan de sfeer. Na afloop werd onder begeleiding van live muziek nog gezellig een borrel gedronken.