Bel ons: +31 (0) 20 820 82 06
  • Home
  • De Hallen Studio’s

De Hallen Studio’s

De Hallen Studio’s bestaan uit drie studio’s van respectievelijk 90, 300 en 500 m² en voorzien in een grote en groeiende behoefte aan middelgrote tv-studio’s in de binnenstad van Amsterdam. Tevens worden De Hallen Studio’s verhuurd voor evenementen zoals presentaties, bedrijfsfeesten, congressen, seminars, concerten en culturele producties.

Evenementen
De Hallen Studio’s is een bijzondere mix tussen industrieel erfgoed en drie volledig geoutilleerde evenementenstudio’s. De oude vormen van de tramremise zijn functioneel in tact gehouden en vormen het decor voor de evenementen, er liggen zelfs nog delen van het oude tramspoor in het complex. Opvallend zijn ook de kappen met hun slanke polonceau spanten en een vrije overspanning. In deze historische ambiance kunnen zeer uiteenlopende evenementen worden georganiseerd, waarbij studio 1 en 2 op simpele wijze met elkaar te verbinden zijn.

De Hallen Studio’s staan garant voor onderscheidende kwaliteit in alle facetten. Niet alleen zijn al de technische faciliteiten volledig ingericht naar de laatste eisen van de markt, maar ook in de zakelijke voorstellen maakt De Hallen Studio’s graag het verschil voor en met de opdrachtgever. Dit houdt in dat er geen standaard prijslijsten of voorstellen zijn, maar dat alle opdrachtgevers een volledig op maat gemaakte offerte ontvangen op basis van de specifieke wensen en budgettaire ruimte.

Televisie-opnames
De Hallen Studio’s zijn aangesloten op de glasvezelring en hebben een uitgebreid pakket aan voorzieningen: kleedkamers, productiekantoren, technische ruimtes (regie, beeld, geluid, CAR), ruimtes voor kap/grime en aparte ontvangst- en verblijfsruimtes voor publiek en crew/gasten. Direct boven de studio’s bevindt zich 750 m² aan hoogwaardige redactiekantoren.
 

Impressies

De Hallen Studio’s
De Hallen Studio’s
De Hallen Studio’s
Adres

De Hallen Studio's
Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam

Contact

+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Volg Ons
Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes in uw eigen mailbox.

© 2015 de Hallen Studio's | Website gerealiseerd door Purple Media.