juli 3, 2020 | 7:00 pm 8:00 pm
De Hallen Studio's, Amsterdam

Acteur en zanger Maarten Heijmans treedt op met ‘Shaffy Request’; een speciaal concert vol nummers van Ramses Shaffy, in een intieme, coronaproof setting. Omdat zijn clubtour de afgelopen maanden niet door kon gaan en naar volgend jaar is verplaatst zal hij op vrijdag 3 juli één avond optreden in het PopUp Podium in De Hallen Studio’s, waarbij het publiek mede mag bepalen welke nummers er gespeeld worden. De setting is daarnaast uniek, want een deel van het publiek zal het concert niet op een stoel, maar op een ‘chillplek’ op de grond beleven. Neem je slaapzak, loungekussen of ander item mee waar je comfortabel een uur op kunt zitten of liggen, en geniet!

Nico van der Linden
Naast de begeleiding van zijn vaste bandleden Dafne Holtland en Frank van Kasteren zal Maarten Heijmans worden bijgestaan door niemand minder dan Nico van der Linden: de pianist waar Shaffy jarenlang mee heeft samengewerkt en opgetreden. Van der Linden is dé kenner op het gebied van het Shaffy-repertoire, dus welk nummer – van de Ramses-klassiekers tot aan de meest obscure nummers – ook wordt ‘gerequest’: je bent aan het goede adres. Shaffy Request.

Maarten Heijmans
Maarten Heijmans is acteur en zanger, bekend van televisie (‘Het Klokhuis’, ‘Klem’) en film (‘Wat is dan liefde’) en vaste speler bij Internationaal Theater Amsterdam. Na het spelen van Ramses Shaffy in de televisieserie ‘Ramses’ – een rol die hem een Gouden Kalf en een Emmy Award opleverde – kwam hij vorig jaar met het album ‘RAMSES’, een eigentijdse en persoonlijke interpretatie van het klassieke werk van Ramses Shaffy.

Ticketopties
Let goed op welk ticket je koopt. Er zijn per tijdstip 2 opties:
– Chillplek: hierbij neem je plaats op een aanwezig matje, om het concert zittend of liggend op de grond te beleven. Het wordt sterk aangeraden om daarnaast zelf bijvoorbeeld een slaapzak of kussen mee te nemen.

– Stoel: hierbij hoef je zelf niets mee te nemen, maar neem je plaats op een van de stoelen of banken in de zaal.

Request: je kunt, als je dat wilt, bij het kopen van je ticket een verzoeknummer van Ramses Shaffy invullen. Wie weet komt hij voorbij tijdens het concert!

Tickets via www.popuppodium.com

foto Maarten Heijmans: Mona van den Berg