20jan
Door: Nienke Bezemer Op: 20 januari 2020

Mollie is een Nederlandse payment service provider dat innovatieve betaalproducten bouwt en werkt aan betere betalingen. Het team bestaat uit jonge, nieuwsgierige werknemers met een passie voor de nieuwste technologieën en producten. Afgelopen weekend vierden zij hun nieuwjaarsfeest in De Hallen Studio’s.

De 130 gasten werden in de foyer vrolijk ontvangen met gekleurde ballonnen. Vanuit hier werden ze naar Studio 2 geleid waar een walking dinner en aansluitend feest plaatsvond. Het thema van de avond was Disney en de gasten hadden alles uit de kast gehaald om zich hiernaar te kleden.

De zaal was opgesplitst in twee ruimtes. Aan de kant van de Vide vond het diner plaats in een gezellige huiskamersfeer. De grote ruimte gaf een intiem gevoel door verschillende zithoekjes met kleden en loungebanken. Er waren twee foodcourts waar Van Dam Catering een heerlijk diner verzorgde.

    

Na het diner konden de gasten zich verplaatsen naar de andere kant van de zaal waar Boomerang, uitgeroepen tot beste coverband van Nederland, een spetterende show neerzette met een indrukwekkende lichtshow.