Marc Nelissen

Marc

Eigenaar/initiatiefnemer

Marc is de initiatiefnemer en drijvende kracht achter De Hallen Studio’s. Met een achtergrond in televisie productie en als producent van grootschalige evenementen, heeft hij De Hallen Studio’s tot de bijzondere multi functionele locatie weten te maken die het nu is.

Theo Huisman

Theo

Managing director

Theo heeft jarenlange ervaring in de evenementen branche, in verschillende functies. Hij heeft de supervisie over het team van De Hallen Studio’s en bewaakt de kwaliteit van de service en de locatie. Ook is hij nog steeds graag actief als event manager, onder het motto ‘nee bestaat niet’ om ervoor te zorgen dat ieder evenement een succes wordt.

Nienke Bezemer

Nienke Bezemer

Head of Marketing/Sales

Als hoofd marketing/sales is Nienke verantwoordelijk voor alle relatie en verkoop gerelateerde activiteiten. Daarbij probeert ze vanuit het grotere plaatje op zoek te gaan naar duurzame relaties en samenwerkingen en opdrachtgevers die passen bij de locatie. Naast werk houdt ze van culturen ontdekken en op reis gaan, wordt graag op sportief vlak uitgedaagd en probeert altijd te leren over koken, wijn en fotografie.

Demi van Dijk

Demi van Dijk

Project Manager

Demi begon bij de Hallen Studio's met een stage project, maar liet al snel zien dat ze de grote evenementen en andere zakelijke projecten ook heel goed aan kan. Demi is een vrolijke en slimme dame en een gedreven manager. Ze is niet bang om uitdagingen uit de weg te gaan en grijpt een evenement met beide handen aan om het pas weer los te laten wanneer alles geregeld is. Demi is naast werk graag creatief in de keuken, houdt van sportief bezig zijn en wil graag nog meer van de wereld zien.

Iris Potjes

Iris Potjes

Project Manager

Als Project Manager grijpt Iris met veel plezier alle nieuwe projecten aan. Evenementen van nieuwjaarsfeesten tot congressen en product lanceringen worden met veel enthousiasme georganiseerd. Met een voorgeschiedenis in de Hotellerie heeft Iris zich ontwikkeld tot een gastvrije Project Manager die je graag het werk uit handen neemt. Daarnaast houdt ze ervan om nieuwe culturen te ontdekken, citytrips staan dan ook vaak op de agenda. Mocht er geen citytrip gepland staan, dan kan je haar ongeacht het seizoen vaak op het strand vinden.

Nikki Marks

Nikki Marks

Content creatie

Naast haar masteropleiding Digital Marketing aan de UvA verricht Nikki een aantal uur per week marketingwerkzaamheden bij De Hallen Studio’s. Ze houdt onze social media kanalen bij, schrijft artikelen voor de website en ontwerpt het drukwerk. Zo probeert ze De Hallen Studio’s nog meer op de kaart te zetten als unieke evenementenlocatie in Amsterdam. In haar vrije tijd is ze vaak in de sportschool te vinden of op het terras met bijvoorbeeld een espresso martini.

Carlijn Hakkesteegt

Carlijn Hakkesteegt

Stagiaire

Carlijn is sinds februari de nieuwe stagiaire. Haar stage is onderdeel van de opleiding International Leisure and Event Management die zij volgt aan Breda University of Applied Sciences. Carlijn is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ze heeft een passie voor hospitality en events. Ze vindt het belangrijk om alle gasten met een blij en tevreden gevoel de deur uit te laten gaan, ook al loopt misschien niet altijd alles zoals gepland. In haar vrije tijd houdt ze van sportief bezig zijn, leuke dingen doen met vrienden en familie en de wereld ontdekken.

Fred Bastiaans

Fred Bastiaans

Huismeester

Fred Bastiaans zorgt er als huismeester voor dat De Hallen Studio’s in uitstekende staat blijven. Daarnaast regelt hij de logistiek en houdt hij het toezicht op de aan- en afvoer van materialen door leveranciers.