Marc Nelissen

Marc

Eigenaar/initiatiefnemer

Marc is de initiatiefnemer en drijvende kracht achter De Hallen Studio’s. Met een achtergrond in televisie productie en als producent van grootschalige evenementen, heeft hij De Hallen Studio’s tot de bijzondere multi functionele locatie weten te maken die het nu is.

Theo Huisman

Theo

Managing director

Theo heeft jarenlange ervaring in de evenementen branche, in verschillende functies. Hij heeft de supervisie over het team van De Hallen Studio’s en bewaakt de kwaliteit van de service en de locatie. Ook is hij nog steeds graag actief als event manager, onder het motto ‘nee bestaat niet’ om ervoor te zorgen dat ieder evenement een succes wordt.

Nienke Bezemer

Nienke Bezemer

Head of Marketing/Sales

Als hoofd marketing/sales is Nienke verantwoordelijk voor alle relatie en verkoop gerelateerde activiteiten. Daarbij probeert ze vanuit het grotere plaatje op zoek te gaan naar duurzame relaties en samenwerkingen en opdrachtgevers die passen bij de locatie. Naast werk houdt ze van culturen ontdekken en op reis gaan, wordt graag op sportief vlak uitgedaagd en probeert meer te leren over koken, wijn en fotografie.

Laura Mul

Laura

Stagiaire

Laura is onze nieuwe stagiaire. Met deze stage rondt zij haar opleiding aan de Hotel Management School van Maastricht af. Laura heeft een passie voor hospitality, zij ziet het vertalen van de wensen van klanten in de mooiste evenementen dan ook als een leuke uitdaging. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om haar tijd door te brengen op terrasjes met vriendinnen en daarnaast de wereld te ontdekken.

Fred Bastiaans

Fred

Huismeester

Fred Bastiaans zorgt er als huismeester voor dat De Hallen Studio’s in uitstekende staat blijven. Daarnaast regelt hij de logistiek en houdt hij het toezicht op de aan- en afvoer van materialen door leveranciers.

Demi van Dijk

Demi van Dijk

Project Manager

Demi begon bij de Hallen Studio's met een stage project, maar liet al snel zien dat ze de grote evenementen en andere zakelijke projecten ook heel goed aan kan. Demi is een vrolijke en slimme dame en een gedreven manager. Ze is niet bang om uitdagingen uit de weg te gaan en grijpt een evenement met beide handen aan om het pas weer los te laten wanneer alles geregeld is. Demi is naast werk graag creatief in de keuken, houdt van sportief bezig zijn en wil graag nog meer van de wereld zien.