Marc Nelissen

Marc

Eigenaar/initiatiefnemer

Marc is de initiatiefnemer en drijvende kracht achter De Hallen Studio’s. Met een achtergrond in televisie productie en als producent van grootschalige evenementen, heeft hij De Hallen Studio’s tot de bijzondere multi functionele locatie weten te maken die het nu is.

Theo Huisman

Theo

Bedrijfsleider

Theo heeft een jarenlange ervaring in de evenmentenbranche, in verschillende functies. Hij heeft de supervisie over het team van De Hallen en bewaakt de kwaliteit van de service en de locatie. Ook is hij nog steeds graag actief als eventmanager, onder het motto ‘nee bestaat niet’ om ervoor te zorgen dat ieder evenement een succes wordt.

Nienke Bezemer

Nienke Bezemer

Project Manager

Via diverse plekken in de eventbranche heeft Nienke ervaring opgedaan als projectmanager. Het creeren van binding met mensen en vanuit daar iemand verder helpen is wat haar energie geeft. Sterke kanten hierin zijn tussen de regels door luisteren en daarmee de juiste behoefte ontdekken. Als projectmanager binnen de Hallen Studio’s zoekt ze naar onvermoede mogelijkheden. 


Florine Slotboom

Florine

Project Manager

Florine is als projectmanager het aanspreekpunt van De Hallen Studio’s. Ze zorgt ervoor dat alle evenementen tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd worden.

Fred Bastiaans

Fred

Huismeester

Fred Bastiaans zorgt er als huismeester voor dat De Hallen Studio’s in uitstekende staat blijven. Daarnaast regelt hij de logistiek en houdt hij het toezicht op de aan- en afvoer van materialen door leveranciers.