Bel ons: +31 (0) 20 820 82 06

Over Ons

DE HALLEN AMSTERDAM 

In Amsterdam-West, op een steenworp afstand van het Leidseplein, is de voormalige tramremise volledig gerenoveerd. In het bijzondere complex van 16.000 m2 is o.a. een 4-sterren hotel, een bioscoop met 9 zalen, een openbare bibliotheek en het grootste horecacentrum van Amsterdam gebouwd. En De Hallen Studio’s: een inspirerende locatie voor zakelijke evenementen, televisieopnames en culturele producties.

Bijzondere ambiance en ongekende mogelijkheden

De Hallen Studio’s voorzien in een grote en groeiende behoefte aan middelgrote tv-studio’s in de binnenstad van Amsterdam. De studio’s kunnen ook ingezet worden voor evenementen zoals presentaties, bedrijfsfeesten, congressen, seminars, concerten en culturele producties. De locatie is een bijzondere mix tussen industrieel erfgoed en een drietal volledig geoutilleerde evenementen- en TV-studio’s. De oude vormen van de tramremise zijn functioneel intact gehouden en vormen het decor voor uw evenement of programma, er liggen zelfs nog delen van het oude tramspoor in het complex.

Op maat = de standaard

De Hallen Studio’s staan garant voor onderscheidende kwaliteit in alle facetten. Niet alleen zijn al onze technische faciliteiten volledig ingericht naar de laatste eisen van de markt, maar ook in onze zakelijke voorstellen willen wij graag het verschil voor en met u maken. Een op maat gemaakte invulling van uw productie of evenement is voor ons de standaard!  

Impressies

Over Ons
Over Ons
Over Ons
Over Ons
Adres

De Hallen Studio's
Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam

Contact

+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Volg Ons
Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes in uw eigen mailbox.

© 2015 de Hallen Studio's | Website gerealiseerd door Purple Media.