Bel ons: +31 (0) 20 820 82 06

Team

Marc Nelissen

Eigenaar / Initiatiefnemer

Marc Nelissen is initiatiefnemer van De Hallen Studio’s. Van oorsprong is Marc regisseur en televisieproducent. Toen hij jaren geleden in het - toen nog verlaten - Hallencomplex was om te filmen, viel hem al op hoe bijzonder de locatie was. Vanaf dat moment raakte hij betrokken bij de TROM (Tramremise Ontwikkelings Maatschappij), en heeft zich de mogelijkheid aan hem voorgedaan om deze prachtige studio’s te realiseren.

Chris Thomas

Officemanager

Chris Thomas is als de vaste assistente van Marc Nelissen betrokken geraakt bij De Hallen Studio’s. Chris ondersteunt waar nodig De Hallen Studio's.

Marcella de Bruin

Project manager

Marcella de Bruin is Project manager van De Hallen Studio’s en tevens het aanspreekpunt van de locatie. Ze zorgt ervoor dat alle evenementen tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd worden.

Anouk Hendriks

Project manager

Anouk Hendriks is eveneens Project Manager van De Hallen Studio's. Samen met Marcella zorgt zij ervoor dat ieder evenement een unieke ervaring is voor zowel opdrachtgever als gast.

Florine Slotboom

Stagiaire

Florine Slotboom is in augustus 2017 gestart met haar management stage bij De Hallen Studio's. Zij ondersteund Marcella en Anouk bij de organisatie van evenementen die in de studio's plaatsvinden.

Adres

De Hallen Studio's
Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam

Contact

+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Volg Ons
Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes in uw eigen mailbox.

© 2015 de Hallen Studio's | Website gerealiseerd door Purple Media.