Particulier

Het PopUp Podium biedt een Podium voor Nederlandse artiesten, in een prachtige locatie die zich hiervoor uitstekend leent, ook in de Corona-crisis waarin we onszelf vinden: De Hallen Studio’s in Amsterdam!

De Hallen Studio’s zijn heel ruim opgezet, waardoor iedereen voldoende afstand tot elkaar kan bewaren. Dit doet niets af aan de uitstraling van de locatie: de aankleding en het karakter van het gebouw zorgen daarvoor. 

In ieder van de twee ruime studio’s kunnen op dit moment 30 mensen samenkomen om van een voorstelling te genieten.

Er is een bar waar je drankjes en snacks kunt halen, en alle voorzieningen zoals toilet en garderobe zijn toereikend aanwezig (en ook ruim opgezet). 

Kaartverkoop is uitsluitend via deze website, en kaarten zijn op naam. Meer hierover vind je op deze pagina

Ben je geïnteresseerd om zelf op te treden? Bel dan met 020 – 8208206 voor meer informatie, of stuur een mail naar info@dehallenstudios.nl

Zakelijk 

Ook zakelijk hebben wij mogelijkheden om het Popup Podium in te zetten. Als bedrijf is het mogelijk om de volledige locatie af te huren voor bijvoorbeeld een relatiebijeenkomst, een medewerkers uitje of voor andere doeleinden. 

In overleg kunnen wij uit een grote hoeveelheid artiesten programmeren naar wens. 

De opstelling van het Popup Podium blijft gelijk aan de huidige opstelling en daarmee corona proof. Mensen kunnen op veilige afstand plaatsnemen in één van de zalen en genieten van de intieme sfeer van de optredens. 

Rondom de optredens kunnen wij met de diverse barren een catering moment verzorgen. Bijvoorbeeld een borrel achteraf of tussendoor. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer bij één van onze medewerkers via 020- 8208206 of mail naar info@dehallenstudios.nl