NEP is onze vaste partner in broadcast faciliteiten binnen de Hallen Studio’s. Naast het leveren van faciliteiten aan alle omroepen, producenten en broadcasters in Nederland en over de rest van de wereld hebben ze ook veel ervaring aan de zakelijke kant. Zo verzorgen ze al bijna 20 jaar dagelijks vele webinars, trainingen, aandeelhoudersvergaderingen, interactieve sessies en virtuele events voor groepen van 10 tot 100.000 personen verspreid over de hele wereld. Deze online events, van groot tot klein, kunnen perfect plaatsvinden op onze locatie in de Hallen Studio’s. 

Met de komst van de corona crisis en het verplichte thuiswerken zijn digitale communicatie tools als Skype, Teams en Zoom zijn een goede oplossing voor het dagelijkse onderlinge contact en digitale meetings in kleinere groepen. Deze tools zijn alleen niet geschikt of toereikend voor bedrijfsbijeenkomsten, andere interactieve communicatie- momenten of communicatie naar een grotere doelgroep. Met de inzet van live en hybride evenementen kunnen deze groepen wel bereikt worden.

In deze tijd zijn we uiteraard blij met een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van camera inzet en content creëren en streamen. Door de vele ervaring van NEP wereldwijd met de technische realisatie van producties kunnen ze in een vroeg stadium aansluiten en ook een adviserende rol aannemen in het voortraject om zo een professionele en interessante invulling te geven aan het live of hybride event waarbij vooral ook de juiste boodschap overgebracht wordt op de doelgroep.

De afgelopen jaren heeft NEP de broadcast faciliteiten van vele tv programma’s verzorgd in de studio’s. En nog steeds, op wekelijke basis zijn ze aanwezig bij Podium Witteman en Mondo. Ook in de afgelopen jaren met programma’s als Mag Dat? en DWDD Summer School waren zij aanwezig. Uiteraard hebben ze met die jarenlange ervaring de studio’s perfect leren kennen. Ze weten welke mogelijkheden er qua decor en inrichting zijn en daarnaast weten ze ook inhoudelijk goed welke faciliteiten nodig zijn om het event goed in beeld te brengen.

Meer informatie over de mogelijkheden?

www.hallenstudios.nl of via nienke@dehallenstudios.nl