Bel ons: +31 (0) 20 820 82 06

Team

Marc Nelissen

Eigenaar / Initiatiefnemer

Marc is de initiatiefnemer en drijvende kracht achter De Hallen Studio’s. Met een achtergrond in televisie productie en als producent van grootschalige evenementen, heeft hij De Hallen Studio’s tot de bijzondere multi functionele locatie weten te maken die het nu is

Marcella de Bruin

Project manager

Marcella de Bruin is als projectmanager het aanspreekpunt van De Hallen Studio’s. Ze zorgt ervoor dat alle evenementen tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd worden.

Anouk Hendriks

Project manager

Anouk Hendriks is eveneens Project Manager van De Hallen Studio's. Samen met Marcella zorgt zij ervoor dat ieder evenement een unieke ervaring is voor zowel opdrachtgever als voor de gast.

Florine Slotboom

Stagiaire

Florine Slotboom is in augustus 2017 gestart met haar management stage bij De Hallen Studio's. Zij ondersteund Marcella en Anouk bij de organisatie van evenementen en opnames die in de studio's plaatsvinden.

Theo Huisman

Bedrijfsleider

Theo heeft een jarenlange ervaring in de evenmentenbranche, in verschillende functies. Hij heeft de supervisie over het team van De Hallen en bewaakt de kwaliteit van de service en de locatie. Ook is hij nog steeds graag actief als eventmanager, om ervoor te zorgen dat ieder evenement een succes wordt.

Fred Bastiaans

Huismeester

Fred Bastiaans zorgt er als huismeester voor dat De Hallen Studio’s in uitstekende staat blijven. Daarnaast regelt hij de logistiek en houdt hij het toezicht op de aan- en afvoer van leveranciers

Arjan van Egmond

Technicus

Arjan is verantwoordelijk voor de uitgebreide licht- en geluidsinstallatie van De Hallen Studio’s. Daarnaast biedt hij ondersteuning bij de video-projectie die gedurende een evenement plaatsvindt. Met de ervaring van een lange en veelzijdige carriere als technicus, gericht op muziek en televisie, zorgt hij er nu voor dat ieder evenement in De Hallen Studio’s geweldig klinkt en er prachtig uitziet.

Remko Palte

Technisch coordinator

Remko is als vertegenwoordiger van facilitaire partner van Chain het aanspreekpunt voor alle vragen rond extra verlichting, projectie en geluid. Wegens zijn grote passie voor techniek zorgt hij ervoor dat iedere technische uitdaging de juiste invulling krijgt.

Adres

De Hallen Studio's
Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam

Contact

+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Volg Ons
Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes in uw eigen mailbox.

© 2015 de Hallen Studio's | Website gerealiseerd door Purple Media.