In opdracht van Buro van Oranje hebben wij vorige week voor diverse opdrachtgevers, zoals Essilor, webinar dagen georganiseerd. Geheel volgens de huidige RIVM maatregelen zijn livestream evenementen voor de continuering van bedrijfsvoering gelukkig nog mogelijk. Studio 2 bood een perfect decor voor deze dagen!

Buro van Oranje, producer van zakelijke events en tv producties, combineerde de aanvragen van meerdere opdrachtgevers voor webinar events om zo een week lang gebruik te maken van onze locatie. Studio 2 bood het decor voor de webinar setting waarbij gebruik gemaakt werd van een speciaal ontwikkelde debat tafel waaraan voldoende afstand tussen de tafelgasten gehanteerd kon worden.

Door het gebruik van de aanwezige technische faciliteiten kon de setting gemakkelijk van sfeer aangepast worden en was het inzetbaar voor meerdere doeleinden en opdrachtgevers. Zo ontvingen we voor de tweede keer Essilor, wereldmarktleider in de optiekbranche. Eerder dit jaar, voor COVID-19, waren ze te gast voor de lancering van Vision R 800.

Met de aanwezige ruimte in de studio, en de regie in een aparte ruimte, was het goed mogelijk om iedereen op afstand te ontvangen en een veilige werkomgeving te bieden. Daarnaast waren er voldoende hygiëne punten, zorgde het aanwezige luchtverversing systeem voor verse toevoer en de aangepaste catering voor de mogelijkheid tot het organiseren van deze dagen.

Foto’s door Nathan Reinds
Organisatie door Buro van Oranje