Bel ons: +31 (0) 20 820 82 06

Werkwijze

Locatie bezoek

U bent van harte welkom om onze locatie eens vrijblijvend te komen bekijken. Op die manier kunt u het beste beoordelen of De Hallen Studio’s de juiste locatie is voor uw evenement, tv productie of culturele productie. U kunt de sfeer proeven, wij kunnen u de vele faciliteiten tonen en toelichten en u desgewenst voorbeelden van eerdere gebruikers laten zien, die u een beeld geven van de uiteenlopende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om zo met u de beste invulling aan uw evenement te geven. Als er al een datum is bepaald kunnen wij, bij beschikbaarheid, een vrijblijvende optie plaatsen op de ruimte(s) die u voor ogen heeft.  

Offerte op maat

Naar aanleiding van hetgeen dat is besproken tijdens uw bezoek gaan wij een offerte op maat voor u maken. Hierin nemen wij stapsgewijs de mogelijkheden op waarvan u heeft aangegeven dat deze interessant zijn voor uw evenement. Uiteraard kan ieder element of onderdeel in overleg met u worden aangepast om tot een ideaal resultaat te komen. 

Voorbereidingsfase

Zodra u akkoord gaat met de offerte leggen wij de reservering van de locatie vast. Vervolgens gaan wij de faciliteiten die benoemd zijn in de offerte zoals catering, inrichting, techniek en facilitaire diensten voor u regelen.

In de loop naar het evenement toe hebben we meer contact met u over de voortgang en de voorbereiding van uw evenement. Naarmate de datum van het evenement nadert, richten we ons met u op de details om zo alles tot in de puntjes geregeld te hebben. 

Bespreking

Ongeveer twee weken voor uw evenement willen wij graag even met u om de tafel om de lopende zaken met u door te nemen. Bij voorkeur doen we dit bij ons op de locatie, maar telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. In dit gesprek nemen we, waar mogelijk, met alle betrokken partijen en leveranciers het draaiboek door om op die manier de voortgang te bewaken en de puntjes op de i te kunnen zetten. 

De dag zelf

Op de dag dat uw evenement plaatsvindt wordt u opgevangen door uw floormanager die uw aanspreekpunt voor deze dag is. Als alle voorbereidingen klaar zijn  worden uw gasten ontvangen en kan het evenement beginnen!

Evaluatie

Zodra het evenement is afgelopen, evalueert de locatiemanager even kort met u de dag. Uw project manager neemt enkele dagen daarna contact met u op om het hele traject, van uw eerste locatiebezoek tot aan de dag zelf, met u door te nemen. Want uw tevredenheid is onze missie!  

Impressies

Werkwijze
Adres

De Hallen Studio's
Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam

Contact

+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Volg Ons
Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes in uw eigen mailbox.

© 2015 de Hallen Studio's | Website gerealiseerd door Purple Media.