Eventcase: Bar Mitswa Nadav

Bar Mitswa

Op 6 september 2018 mochten wij de Bar Mitswa van Nadav organiseren met als thema ‘fortnite’. Op deze dag mochten wij 170 gasten, waarvan 65 kinderen en 105 volwassenen, bij ons in de Hallen Studio’s ontvangen.

Wanneer een Joodse jongen de leeftijd van dertien jaar bereikt, wordt hij bar mitswa. Vanaf dat moment wordt hij verantwoordelijk tegenover God om zich aan alle geboden en verboden te houden die onder de Joodse wet vallen.

de hallen studiosDe gasten kwamen binnen via de foyer waar zij hun jassen konden ophangen en waar zij ontvangen werden met lekkere happen. In de gang kregen de gasten een terugblik in de eerste levensjaren van Nadav; 13 foto’s van zijn geboorte tot en met zijn dertiende verjaardag.

In Studio 2 ging de avond direct van start met een live band waarbij de dansvloer niet te missen was. Tussen het dansen door konden de gasten genieten van een heerlijk vier gangen diner; ‘diner dansant’.

Al met al een feestelijke avond met goede catering, gezellige muziek en een warm gezelschap.

de hallen studio's

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch