Pubquiz Mediaborrel Noord

Pubquiz Mediaborrel Noord
Vrijdag avond 8 februari vond bij ons de enige echte Pubquiz van Mediaborrel Noord plaats. De gasten werden ontvangen in Studio 2 waar elk team een eigen fles cava op tafel had staan. Onder de vide stond de bar waar vanuit wij de overige dranken serveerden. Aan de andere kant van de studio waren verschillende hapjes te halen en in de loop van de avond kregen de gasten een heerlijk borrel plankje op tafel geserveerd met verse kaas en worst.
Met een swingende DJ op het podium, een open bar, borrelplankjes, een enthousiaste gastheer en vrolijke gasten leek deze avond net een ouderwetse kroeg avond. Voor ons en voor Mediaborrel Noord een zeer geslaagde avond!
Pubquiz Mediaborrel Noord

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch