Het perfecte canvas voor je eigen meesterwerk

Vorig jaar schreef Greater Venues een artikel over locaties waar je een eigen meestwerk kunt creëren. De zogeheten Black-Box, een lege ruimte waarin je helemaal je eigen gang kunt gaan qua invulling en creativiteit. 

Terug van weggeweest is daar Studio 1. Tijdelijk het decor geweest van RTL Late Night, maar inmiddels weer terug naar z’n oude flexibiliteit. Deze (white) blackbox, met witte in plaats van zwarte muren, biedt alle kansen voor een unieke invulling. 

Door de indrukwekkende hoeveelheid licht- en geluidsfaciliteiten is de ruimte in no-time het decor een evenement of televisieopname. Graag een goed feest geven tot in de late uurtjes in deze geluidsdichte ruimte? Dat kan. Uw product presenteren met rondom projectie voor een overweldigend effect? Geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Lees hier meer over het artikel, bekijk hier meer foto’s van de ruimte of neem direct contact op voor het plannen van jouw eigen meestwerk. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch