Meerdaags congres.. ontdek de mogelijkheden

Kantar congres

Kantar is een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld op het gebied van data, insights en advies. Door samen te werken binnen een breed scala aan onderzoeks- en consultancy disciplines zorgen de 30.000 medewerkers van Kantar voor inspirerende inzichten en zakelijke strategieën voor klanten in 100 landen.

Wij ontvingen een groep van ruim 115 relaties van Kantar voor een tweedaags seminar in de Hallen Studio’s. De deelnemers konden gedurende deze dagen een aantal inspirerende lezingen volgen. Naast het hoofdprogramma waren er ook diverse workshops. 

De Foyer was het centrale punt tijdens deze dagen. De gasten konden hier vanuit de Piaggio altijd verse koffie halen, de verse water- en theebar stond klaar om naar eigen wens iets te pakken, fruit en snacks waren aanwezig voor de tussentijdse trek en natuurlijk werd er een uitgebreid lunchbuffet geserveerd. 

Studio 2 was deze dagen ingericht als plenaire ruimte, waarbij er een groot podium geplaatst was en een ronde tafel opstelling voor de gasten. Vanuit hier verspreiden gingen de gasten uiteen naar onder andere de vide van Studio 2, Studio 3 en de Green Room. Door het hele pand was op een speelse manier ‘bewegwijzering’ aangebracht om de gasten naar de juiste locaties door te sturen. Door deze verschillende locaties op deze manier te combineren bleef het programma interactief en konden de gasten zich laten inspireren in diverse ruimtes met diverse sprekers.

 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch