Eventcase: Microsoft Hackathon

Microsoft Hackathon

Microsoft is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van softwareontwikkeling. De missie van Microsoft is om mensen en bedrijven waar dan ook ter wereld te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten. Het softwarebedrijf organiseert verschillende evenementen en hackatons, waarbij programmeurs samenkomen om creatieve oplossingen voor alledaagse problemen te bedenken en uit te werken. Afgelopen driedaagse editie stond de Hallen Studio’s weer in het teken van Microsoft.

In de afgelopen drie jaren hebben wij al meerdere keren een groep programmeurs mogen ontvangen om samen aan deze missie te werken.

De hackaton vond plaats in Studio 2, welke gevuld werd met een scala aan uitgebreide techniek waaronder ook een op maat verzorgde internetverbinding. Tevens waren er ten alle tijden technici op locatie voor eventuele storingen of problemen. Hiermee konden we technisch ruim voldoende faciliteiten bieden om de programmeurs te ondersteunen in hun werkzaamheden

Microsoft Hackathon

De gasten werden in groepsverband aan tafels geplaatst waarbij ze zowel individuele als groepsopdrachten uitvoerden.

Voor dit evenement is er gekozen om de catering in dezelfde ruimte plaats te laten vinden. Dit zodat gasten op hun eigen moment gebruik konden maken van het aanbod. Daarnaast werd de Foyer ingezet als locatie waar de gasten even een praatje konden maken en waar uiteraard de registratie plaatsvond.

Door de vroege ontvangst werd er in de ochtend een afwisselend ontbijt geserveerd variërend van scrambeld eggs met bacon of zalm, yoghurt met granola tot pannenkoekjes en croissants. Tevens konden de gasten de gehele dag gebruik maken van snacks en drankjes als handfruit, energybars en lekkernijen zoals vers ijs van de ijskar. Een uitgebreid lunchbuffet werd dagelijks verzorgd met diverse warme gerechten, salades en zoetigheden.

Uiteraard hopen we ook de volgende editie weer een geschikte locatie te bieden voor de hackaton van Microsoft!

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch