Eventcase: Valtech Summer Summit

Valtech Summer Summit

Op 20 juni vond de jaarlijkse Valtech Summer Summit plaats in de Hallen Studio’s. Valtech is een ‘global digital agency’, dat unieke ervaringen bouwt en optimaliseert op basis van analyses. Ze transformeren bedrijven vanuit hun verschillende diensten, elk met een eigen focus. 

Tijdens de Summit kwam het team bij elkaar om opdrachtgevers, partners en elkaar te ontmoeten. Voor de organisatie en ondersteuning van deze dag werd evenementenbureau LE CONCIERGE ingeschakeld. Binnen deze dag werd de flexibiliteit van de ruimtes maximaal benut. Het programma kenden vele interactieve elementen waarbij de bezoekers van deze dag naar eigen wens hun programma konden samenstellen. Er waren een aantal plenaire momenten waarbij er presentaties en lezingen gegeven waren, maar daarnaast ook vele interactieve sessies en activiteiten. Onder het mom van de ‘playground’ konden mensen kiezen voor workshops als boksen, dansen en djembe spelen tot sumoworstelen, sushi rollen maken en gebarentaal. Daarnaast was er ook de mogelijkheid te klimmen tegen een meterslange wand op het achterplein.

Na alle activiteiten konden de gasten in het zonnetje bijkomen op het terras van de Kanarieclub. Hier werd een borrel en diner verzorgd onder begeleiding van livemuziek. De dag werd afgesloten met een ‘afterparty’ in de Foyer van de Studio’s waarbij de gasten alle opgedane energie kwijt konden op de dansvloer.

Bekijk hier de aftermovie!

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch