Eventcase: Polestar 2 on tour

Polestar on tour

Polestar is bezig met een wereldtour om het publiek officieel kennis te laten maken met de Polestar 2. De Polestar 2 is de eerste volledig elektrische auto van het nieuwe merk. Deze maand was Amsterdam aan de beurt en van 14 t/m 16 augustus was de Polestar 2 te bewonderen in De Hallen Studio’s.

de hallen studio's

 

 

 

 

 

Deze ruimte bleek heel geschikt te zijn voor de vraag vanuit de opdrachtgever. De ruimte moest passen bij de auto en het merk. Een karaktervolle ruimte die licht, clean en robuust aanvoelde.

Bezoekers werden ontvangen door de specialist en meegenomen in de ruimte. De auto was fysiek te bewonderen, maar ook van binnen waarbij de specialisten meer over de systeemwerking konden toelichten. Daarnaast werd er via diverse interactieve schermen meer weergegeven over de mogelijkheden en opties van de auto.

Het evenement trok veel  bezoekers per dag en de reacties waren enthousiast. De auto komt in mei 2020 op de markt, maar er is nu al veel belangstelling. De Polestar 2 moet de concurrentie aangaan met de Tesla Model 3, wat de bestverkochte elektrische auto van 2019 is.

de hallen studio's

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch