TV programma: De Wereld van Zappelin

Wereld van Zappelin

Op zaterdag 12 oktober vonden de opnames van De Wereld van Zappelin plaats in De Hallen Studio’s. Het evenement was open voor kinderen van 4 t/m 6 jaar die kwamen dansen, zingen, knutselen en spelletjes spelen.

In Studio 2 was het podium gebouwd waarop een band speelde ter ondersteuning van de liedjes die presentatrice Fenna samen met de kinderen zong. De stemming zat er goed in en de kinderen zongen enthousiast mee. Studio 1 werd omgetoverd tot Winter Wonderland met een ijsbaan waarop de kinderen hun schaatstalent konden laten zien. De enorme hoeveelheid aan licht- en geluidsfaciliteiten maakt de ruimte perfect geschikt voor een televisieopname.

Tijdens dit evenement werden tv-opnames gemaakt voor de Winter-editie van de Wereld van Zappelin. De winterse afleveringen zijn te zien van 16 t/m 30 november op zaterdag en zondag.

      

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch