Eventcase: Ballantine’s ADE feest

Ballantine's ADE feest

Het whisky merk Ballantine richt zich met haar platform True Music op iconische en baanbrekende muziekclubs over de hele wereld.

Op 16 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event werd ter ere van deze muziekclubs een avond georganiseerd in De Hallen Studio. Het programma bestond uit een screening van de documentaire Communities Behind The Dancefloor, panels en presentaties door vertegenwoordigers van verschillende muziekclubs en een tentoonstelling in samenwerking met Mixmag. De avond werd feestelijk afgesloten met livemuziek en een selectie van Ballantine’s cocktails.

Het evenement vond plaats in Studio 2. De ruimte werd opgesplitst in twee delen; een deel voor de panels en presentaties en een deel voor het feest. De gang naar Studio 2 was versierd met een deel van de expositie zodat gasten die tijdens de ontvangst konden bewonderen.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch