Unique Venues of Amsterdam

De Hallen als Unique Venue

Unique Venues of Amsterdam is een samenwerkingsverband tussen unieke evenementenlocaties in de binnenstad van Amsterdam. Vanaf nu is de Hallen Studio’s ook aangesloten bij dit platform. Op deze manier komen we gezamenlijk onder de aandacht bij zowel de binnenlandse als buitenlandse evenementenbranche. Het doel is om Amsterdam nog sterker op de kaart te zetten als leidende stad voor een evenement of congres.

Inmiddels zijn er 36 locaties aangesloten. Via georganiseerde activiteiten leren we elkaars locatie kennen en delen we onze kennis, waardoor we opdrachtgevers zo goed mogelijk aan elkaar kunnen doorverwijzen.

Aangesloten locaties moeten beschikken over een professionele afdeling voor meetings en events en een full service pakket aanbieden. Daarnaast is een belangrijke voorwaarde dat de locatie een uniek karakter heeft met initieel een andere bestemming dan verhuur als evenementenlocatie. De Hallen Amsterdam was oorspronkelijk een oude tramremise. Naast stalling van elektrische tramwagens fungeerde het complex ook als centrale werkplaats en onderhoudsplaats van de Amsterdamse bussen. Tegenwoordig is het complex een bruisend centrum van mode, kunst, cultuur, horeca en ambacht.

Het lidmaatschap van Unique Venues of Amsterdam kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en biedt het vertrouwen aan opdrachtgevers voor een optimale dienstverlening. Wij zijn trots dat De Hallen Studio’s hier een onderdeel van is.

Klik hier voor onze locatie op Unique Venues of Amsterdam.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch