Eventcase: 10 jarig bestaan WeTransfer

WeTransfer

WeTransfer is een Nederlandse downloaddienst waarmee gebruikers kosteloos bestanden kunnen versturen die te groot zijn om te mailen. Maandelijks maken ongeveer 25 miljoen mensen gebruik van de service en doen samen zo’n 70 miljoen transfers. Het bedrijf werd opgericht in 2009 en groeit hard.

Afgelopen maand vierde het bedrijf haar 10 jarig bestaan in De Hallen Studio’s. Het was een pandbreed feest waarbij flink werd uitgepakt. Voorafgaand aan het feest vond er een diner plaats in Denim City voor de werknemers van WeTransfer. Vanaf 20.00 uur werden de overige genodigde gasten ontvangen in onze foyer. Vanuit hier werden ze naar de verschillende ruimtes geleid waar van alles te beleven was.

Studio 1 was omgetoverd tot klein Los Angeles met een beach vibe, palmbomen en strandhutjes. Studio 2 was weer totaal anders aangekleed met discoballen en een bar omringd door gouden gordijnen. Hier trad de hoofdact van de avond op, namelijk de Britse singer songwriter FKA Twigs. Haar muziek is een mix van elektronica, R&B en triphop.

  

Verder konden de gasten zelf op ontdekking naar aparte ervaringen in verschillende ruimtes. In de vide waren karaoke kasten te vinden met elk een eigen minibar. Hier kon ook in 10 minuten een 10-gangen diner worden genuttigd in de ‘Dining in the dark black box’. En dit was nog niet alles; er was een sketch tekenaar aanwezig die live op beeld portretten tekende en er was een grote We Present wall waarop alle samenwerkingen van WeTransfer van de afgelopen 10 jaar gepresenteerd werden. Daarnaast was er ook nog een geheim feest in de Green Room.

Rond 01.00 uur liep de avond ten einde en gingen alle gasten met een goed gevulde goodiebag naar huis.

      

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch