Eventcase: Lancering Vision R 800

Essilor vision R 800

Afgelopen week ontvingen we Essilor, wereldmarktleider in de optiekbranche, voor de lancering van lanceerde  de Vision R 800. Voor deze lancering werd gebruik gemaakt van de volledige locatie om zo een presentatie setting en een experience te creëren.

De lancering werd georganiseerd door De Otter Creators en vond plaats in De Hallen Studio’s. De genodigden werden om 17.30 ontvangen waarna ze naar Studio 1 werden geleid voor een plenaire sessie waarin de VR800 werd geïntroduceerd. De VR 800 Dit is een baanbrekende refractor, het instrument dat door opticiens wordt gebruikt om oogmetingen te doen, waarmee er veel preciezer kan worden gemeten. De nieuwe refractor maakt het oogonderzoek comfortabeler en minder vermoeiend voor de patiënt.

Na de informatieve sessie in Studio 1 verplaatsen de gasten zich naar Studi0 2. In deze studio werd een experience gecreëerd waar gasten zelf de nieuwe VR800 konden proberen en ervaren. Daarnaast was de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de specialisten. Ondersteund aan deze experience verzorgden Van Dam Catering een walking dinner. De gasten konden genieten van verschillende koude en warme gerechten, waaronder een poke bowl, fake tartaar en black bun. Om 22.00 liep de avond ten einde.

Essilor

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch