Bruiloften en mogelijkheden op 1,5 meter

Bruiloft feest

De Hallen Studio’s is een karakteristieke, industriële locatie. De plek heeft een bijzondere historie en is altijd het centrum van Amsterdam-West geweest. Tegenwoordig een bruisend centrum van cultuur, vroeger het werkende hart van de tram. Ondanks de vele tv-opnames en zakelijke events die er plaatsvinden is dat niet het enige waar de ruimte zo perfect voor is, namelijk ook voor een bruiloft in een bijzonder decor.

Combineren of juist specifiek?

De locatie biedt de mogelijkheid om meerdere ruimtes met elkaar te verbinden voor de verschillende onderdelen die er gedurende deze speciale dag plaatsvinden. Zoeken jullie bijvoorbeeld een locatie voor de ceremonie of juist het diner en feest? Of zoeken jullie een locatie waar jullie de gehele dag jullie vrienden en familie kunnen ontvangen om dit samen te vieren? Door de combinatie van verschillende ruimtes zijn er meerdere mogelijkheden om de dag een invulling te geven. Daarnaast zijn er ook diverse ruimtes ‘achter de schermen’ zoals kleedruimtes en een professionele kap/grime ruimte voor de familie of het bruidspaar om zich even terug te trekken.

Als locatie hebben we veel ervaring met het organiseren van deze bijzondere dag en samen met de meest geschikte partners kunnen we kijken naar wat bij jullie past. Het organiseren van die bruiloft kan erg overweldigend zijn. We kijken graag mee naar de perfecte invulling voor jullie dag en hopen met onze ervaring suggesties te kunnen doen die het onvergetelijk weten te maken.

Bruiloften op een bijzondere locatie

Bruiloften in de 1,5 meter maatschappij

Ook in de huidige omstandigheden denken we graag mee naar hoe we deze dag alsnog onvergetelijk kunnen maken. Binnen de 1,5 meter samenleving zijn er namelijk nog ontelbaar veel mogelijkheden. Zo hebben wij door de ervaring in tv een ruime kennis in de mogelijkheid van het streamen, om toch al die mensen ‘erbij’ te hebben bijvoorbeeld. We begrijpen het wanneer jullie iets anders in gedachte hadden wat door deze situatie niet door kan gaan, wanneer jullie bijvoorbeeld eerst een locatie hadden maar die nu gesloten is. Rekening houdend met de maatregelen kunnen we heel veel creëren voor deze bijzondere dag.

In beeld

De afgelopen jaren hebben we de locatie in diverse bruiloft settingen meegemaakt. Van een intieme ceremonie in de Foyer tot een groot feest in Studio 2. Bekijk meer!

Bruiloften op een bijzondere locatie

Bruiloften op een bijzondere locatie

Meer informatie?

Willen jullie meer informatie voor jullie bruiloft? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 020 820 820 6 of info@dehallenstudios.nl

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch