PopUp Podium is.. live!

Popup Podium in de Hallen

Vanaf 5 juni opent het PopUp Podium haar deuren in De Hallen Studio’s!

De Hallen, waarin de Hallen Studio’s is gevestigd, is al jaren het culturele centrum van Amsterdam West  en ook hier heeft het dagelijks leven even stil gelegen. Tenminste zo leek het, want achter de schermen is er hard gewerkt aan nieuw initiatief, PopUp Podium. In een intieme nachtclub setting kan er weer een avond ouderwets van geweldige artiesten worden genoten.

Live optredens

Na een lange periode binnen waarin alternatieven als Zoom etentjes, Netflix marathons en Houseparty borrels mogen we langzaam het ‘normale’ leven weer oppakken. Althans, het nieuwe normaal. Waarin we rekening houden met de nieuwe maatregelen maar creatief opzoek gaan naar invulling daaraan geven. Deze zomer willen wij de ruimte bieden voor hetgeen waar we vanuit huis zolang op gewacht hebben. Die ruimte bieden wij aan het PopUp Podium. Het biedt namelijk artiesten de ruimte om weer te kunnen optreden voor publiek. Maar het geeft publiek ook de unieke kans om in een intieme, kleine setting van artiesten te genieten die anders niet op deze manier hadden opgetreden.

Line-up

De line-up voor juni is inmiddels bekend en het eerste weekend trappen we af met Wouter Hamel.

Wouter Hamel speelt met pianist Thierry Castel liedjes uit z’n gehele oeuvre. Creatieve omzwervingen en uitdagingen doen een mens groeien, maar veranderen niet wie je in het diepst van je hart bent. Wouter Hamel weet daar alles van. Een decennium nadat hij met zijn succesalbums ‘Hamel en Nobody’s Tune’ zijn muzikale bakens plaatste in het onontgonnen gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert hij terug naar zijn muzikale oerbron. Gelouterd door de ervaring met zijn meer popgeoriënteerde avonturen, is het geluid van Hamel als vanouds. Maar tevens aangescherpt, zoals zijn nieuwe album ‘Boystown’ (2019) laat horen.

Naast Wouter Hamel zijn ook Trio Galantes, Loïs Lane en Matangi Quartet te bewonderen tijdens het eerste weekend van het PopUp Podium.

Op deze agenda is de verder planning van juni te vinden.

De ‘kleine’ lettertjes

Zoals je van ons kan verwachten worden alle maatregelen vanuit de overheid nageleefd. Om deze live optredens mogelijk te maken krijgen gasten per duo of huishouden een tafel gedurende avond en zijn er per show maximaal 30 gasten aanwezig. Je krijgt hierdoor dus de unieke kans om shows van geweldige artiesten van dichtbij mee te maken.

De Hallen Studio’s is verder qua routing volledig ingericht op een veilige omgeving creëren voor gasten, medewerkers en artiesten. Meer informatie over de verdere getroffen maatregelen zijn hier te vinden.

Tickets en informatie

Sta je al weken te springen om weer een avondje uit te gaan en wil je er gelijk het eerste weekend bij zijn? Boek dan snel je kaarten op www.popuppodium.com.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch