Zakelijk: “Adopteer een optreden”

Popup Podium in de Hallen

Popup Podium is een initiatief van de Hallen Studio’s om artiesten te steunen in deze tijd door ze de mogelijkheid te bieden op te treden. En het geeft mensen de gelegenheid om weer een leuke avond buiten de deur te beleven. Door onze ruime studio’s hebben wij bij uitstek de mogelijkheid om onze bezoekers geheel volgens de richtlijnen van het RIVM een ‘ouderwets’ fijne avond te bezorgen. 

Naast dat het publiek meehelpt aan het ondersteunen van de culturele sector kan dat ook zakelijk. Adopteer een optreden en steun hiermee de artiesten. 

Bij het “adopteren van een optreden” kunt u relaties, medewerkers of bijzondere gasten uitnodigen en hen een fijne gelegenheid bieden om elkaar Corona-proof – maar wel live – te ontmoeten. Na alle ZOOM borrels en vergaderingen is niks zo fijn om even onder elkaar te zijn. Op deze manier is dat veilig én helpen we de cultuursector te blijven bestaan.

De kosten voor het exclusieve gebruik van de ruimtes bedragen alleen de ticketprijzen:
100 stuks á €25 per kaart. Waarvoor (een) bekende artiest(en) exclusief voor u en uw gasten optreden! 

Om deze middag of avond volledig af te maken kunnen we de optredens uitbreiden met diverse mogelijkheden qua catering. Zo kunnen we een borrelarrangement aanbieden aan de gasten. We hebben meerdere punten in de ruimtes gecreëerd vanwaar we hapjes en drankjes kunnen serveren.

Meer weten? Bespreek de mogelijkheden met één van onze collega’s via info@dehallenstudios.nl of
020 820 82 06. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch