PopUp Podium week 25 – update!

Popup Podium

Afgelopen week was alweer de derde week van het PopUp Podium met een bijzondere mix van  artiesten. 

Op de donderdag avond werd er begonnen met Leoni Jansen & Mike del Ferro. Het was een avond waarbij de resultaten van een langverwachte samenwerking tussen de twee getoond werden. De wederzijdse liefde voor Joni Mitchell, Chick Corea, Randy Newmann, maar ook voor Brugge Wesseltoft en Nils Frahm zorgde ervoor dat het concert een sfeervolle mix was van jazz en pop.

Op de vrijdagavond was het optreden van Someone. Someone presenteerde haar nieuwe album, Orbit II. Naast dat er in de zaal bij De Hallen Studio’s gespeeld werd voor 30 personen, kon er ook vanuit huis mee gekeken worden. Dit kon via de website: thuispop.nl.
Op Thuispop.nl zijn regelmatig livestreams van optredens te zien, houd de website in de gaten voor het bijwonen van optredens vanuit uw woonkamer!

De zaterdagavond werd er opgetreden door Club Carolina. Carolina Mout wist het publiek te bereiken door haar talenten als zangeres en cabaretière te combineren. Het resultaat was een heerlijke avond met een swingende mix van (latin)jazz, sprekende kleinkunst en mooie popsongs.

Dit volle PopUp Podium weekend werd afgesloten met een tweetal optredens op de zondag. Allereerst trad Club Classique op. Binnen het concert werd de bezoeker meegenomen over de fictieve landkaart en werd er verteld hoe de volksmuziek de klassieke muziek heeft beïnvloed.

Het tweede optreden op de zondagavond was van Maarten Koningsberger & Atlantic Trio. Bij dit optreden stond ‘Old Songs Resung’ centraal. Het was een prachtig programma vol volksliederen van onder andere Beethoven, Brahms en Ravel.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch