Unique Venues op bezoek!

Unique Venues

Woensdag 1 juli is de dag waarin de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid versoepelen betreft evenementen. In plaats van 30 gasten per locatie mogen we nu net zoveel gasten – op 1,5 meter – ontvangen als dat er in de locatie passen. Als eerste stond er een bezoek van de leden van Unique Venues op de planning. 

Unique Venues is een vereniging van uitzonderlijke evenementenlocaties gelegen in het centrum van Amsterdam. De locaties zijn niet oorspronkelijk evenementen- of congres locaties. Vanaf afgelopen jaar is De Hallen Studio’s lid van de vereniging en daarom vond de Algemene Leden Vergadering deze keer hier plaats.

Het enthousiasme van live bij elkaar komen is goed te merken in de sfeer in de zaal. Het is even wennen dat die stoelen zo ver uit elkaar staan, maar door de juiste uitlichting en aankleding kan dit ook op een zo sfeervol mogelijke manier. Van Der Maarel, partner van Unique Venues, heeft Studio 2 aangekleed in een groene en sfeervolle ruimte waarbij goed te zien is welke concepten zij ontwikkeld hebben om te kunnen voorzien in de nieuwe standaarden voor live evenementen.

We ontvingen de gasten halverwege de middag met koffie, thee en fris. Een vrolijk moment van elkaar live weerzien na vele ZOOM gesprekken en telefoontjes. Na het ontvangst begon de Algemene Leden Vergadering. Hier werd onder leiding van het bestuur en de leden uit de diverse werkgroepen invulling aan gegeven.

Na het officiële gedeelte was er uiteraard voldoende tijd om bij te kletsen, ervaringen uit te wisselen en plannen voor de komende periode met elkaar te bespreken. Waardevol om met collega’s van andere locaties te sparren over de situatie waar we ons als branche in bevinden en hoe we gezamenlijk voor een goede invulling kunnen zorgen.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch