PopUp Podium week 27 – update

Popup Podium in de Hallen

Het Popup Podium kijkt terug op een succesvolle eerste maand. De maand waarin we door overheidsmaatregelen kleine, intieme concerten voor 30 personen gaven in onze studio’s. Na deze eerste maand en geproefd te hebben aan de sfeer is het tijd voor het ‘grotere’ werk. 

Vanaf 1 juli kunnen we meer mensen toelaten in de studio’s om te genieten van de optredens. Uiteraard hanteren we de 1,5 meter afstand nog steeds, maar met de grote van de studio’s kunnen we meer mensen uitnodigen.

Op donderdag 2 juli trapten we af met Corrie van Binsbergen en Toon Tellegen. Zij stelde een speciaal literair programma samen met een combinatie van de onlangs geschreven ‘corona-verhalenserie’ en gedichten uit andere programma’s.

Vrijdag 3 juli speelden Maarten Heijmans maarliefst 3 shows. Lekker relaxt het weekend beginnen vanaf een matje, kussen of bank. Vanaf het moment dat we hem aankondigden mijn zijn ‘Shaffy Request’ show was er veel animo. Bij het kopen van de tickets konden de bezoekers hun verzoeknummers doorgeven. De gehele avond speelde Maarten Heijmans en Nico van der Linden nummers die door het publiek waren uitgekozen. Er werd dan ook zacht meegezongen onder het genot van een drankje. Sommige bezoekers waren zo enthousiast dat ze zelfs nog snel een kaartje voor het late concert kochten.

 

De volgende avond stond René van Kooten op het programma. Een verrassend programma met niet de musical liedjes waar vele hem van kennen, maar liedjes die voor hem persoonlijk belangrijk zijn. Een bijzonder en zeer gevarieerd aanbod van artiesten die hij waardeert.

 

Het weekend werd afgesloten door het Apollo Ensemble, die de zwaluw inzetten als symbool van energie waarin mensen live weer samen kunnen komen.

Voor aankomend PopUp Podium weekend zijn er nog kaarten beschikbaar. Check snel www.popuppodium.com voor de programmering en mogelijke plekken. In de maand juli is er iets minder programmering dan de afgelopen tijd, mede doordat we een ander event hebben waardoor we beperkter in de ruimte zijn. Uiteraard zijn we in augusts weer terug met meer optredens en entertainment.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch