Eventcase: Polestar 2 is terug!

Polestar

Polestar 2 is terug! In augustus 2019 ontvingen wij de auto voor het eerst voor een grootse presentatie aan het publiek. Honderden mensen bezochten die week de auto voor een eerste échte goede live ontmoeting. Afgelopen twee weken bezocht Polestar 2 ons wederom.

In de afgelopen twee weken waren er dagelijks diverse journalisten die de Polestar 2 konden testen. Wegens COVID-19 waren dit een beperkt aantal bezoeken om de veiligheid en maatregelen te bewaken.

De journalisten werden in de ochtend ontvangen met koffie en een -traditioneel Zweeds- fika broodje. Vanuit daar werden ze middels een presentatie meegenomen in de technische kant van de auto en kregen ze meer informatie over het proces. Na de presentatie werden er in tweetallen testritten gemaakt. De journalisten kregen een aantal uur de kans om alles te testen. Lunchpakket mee en klaar voor deze mooie ervaring!

Na de testritten kwamen de bezoekers terug in Studio 2 waar ter afsluiting nog vragen beantwoord werden.

Vanaf maart 2020 is de productie van deze volledige elektrische auto van start gegaan. Een mijlpaal in de ontwikkeling van de auto. Verwachting is dat deze vanaf de zomer van 2020 geleverd gaat worden aan de eerste klanten.

Polestar biedt klanten een volledig online aankoop en design proces aan. Voor de mensen die de auto graag fysiek willen zien en ervaren richt Polestar later dit jaar fysieke hubs in. Verwachting is dat eind dit jaar de vestiging Amsterdam ook open gaat.

Benieuwd naar de ervaringen van de journalisten?
Check onderstaande video’s:

bron: rtlnieuws.nl 

Bron: tweakersnet.nl 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch