Repetitieruimte voor jubileum editie Musical Sing-a-Long

Musical Sing-A-Long

De Hallen Studio’s zijn naast locatie voor onder andere televisie opnames, ook heel geschikt als repetitieruimte. Zo zijn de studio’s al jaren, rond eind augustus, het decor van repetities voor de Musical Sing-a-Long. De Musical Sing-a-Long bestaat 15 jaar en ook dit jaar kwamen ze langs in onze repetitieruimte.  

Ieder jaar geeft de Musical Sing-a-Long een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen. Er stond een grootse show in de planning en alhoewel het zeker een spectaculaire avond was, liep het net even wat anders dit jaar. Vanwege de huidige maatregelen mochten er een stuk minder bezoekers komen kijken. Gelukkig werd er een geschikte locatie gevonden voor de uitvoering: het Openluchttheater Cabrio in Soest. Daardoor konden wij het gezelschap ook dit jaar ontvangen in onze repetitieruimte, Studio 2.

repetities in de hallen studio's    repetities in de hallen studio's

repetities in de hallen studio's    repetities in de hallen studio's

Om ervoor te zorgen dat de uitzending van 30 augustus vlekkeloos zou verlopen, werd er op Zondag 23 en maandag 24 augustus gerepeteerd in de Hallen Studio’s. Tussen het repeteren in Studio 2 door werd een heerlijke lunch voor alle 55 aanwezigen geserveerd in Studio 1.

repetities in de hallen studio's
(Foto’s: © Andy Doornhein – www.theaterparadijs.nl)

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch