Nieuw televisie seizoen van start

Mondo

In de Hallen Studio’s worden verschillende tv-programma’s opgenomen. Na een zomerstop zijn de tv-programma’s weer terug en zijn de opnames weer van start. Mondo en Podium Witteman zijn elke zondag te bekijken via Npo 2. 

Mondo

Op dit moment worden er twee vaste tv-programma’s opgenomen, waaronder Mondo: hét kunst- en cultuurprogramma van de VPRO. Presentatrice Nadia Moussaid ontvangt hierin kunstenaars, schrijvers en andere cultuurmakers uit binnen- en buitenland. Het programma is elke zondag te zien om 19.25 op NPO 2.

Afgelopen zondag was Hedy d’Ancona te gast om over het concept ouderdom te praten. Daarnaast bracht Modeontwerper Duran Lantink een aantal van zijn ontwerpen naar de studio. Moussaid sprak met hem onder andere over duurzaamheid in de mode en zijn project Visions Of dat hij tijdens deze Amsterdam Fashion Week presenteert. Ook schoof Marco Gerris aan, Regisseur en artistiek leider van danscollectief ISH – dat dit jaar de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs in de wacht sleepte. Gerris vertelde over het ontstaan van de nieuwe voorstelling Nachtraven. Verder danste Breakdancer Oscar Startink op muziek van Benjamin Britten, gespeeld door harpist Jet Sprenkels. De Haagse Goldband sloot de aflevering af met een optreden.

tv-programma in de hallen studio's

Podium Witteman

Podium Witteman is een Muziekprogramma met Paul Witteman, Mike Boddé en Floris Kortie. Het programma biedt een podium aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen. Er is veel ruimte voor nieuw talent en natuurlijk live optredens. Van klassieke muziek tot pop-, jazz- en wereldmuziek – voor ieder wat wils! Elke zondag om 18:15 te zien op NPO 2.

Afgelopen zondag was onder andere Karina Canellakis te gast – Chef-dirigent van het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor. Daarnaast gaf blokfluitist en winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2020, Lucie Horsch, haar muziek ter gehore. Ook was er jong talent te vinden in de studio. Violist Marcel Sutedja, student aan de School voor Jong Talent in Den Haag, won in 2019 de talentenjacht Superkids. Met pianist Natasja Douma speelde hij de Lente van Vivaldi.

tv-programma in de hallen studio's

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch