Speciale editie Wilhelmina Huiskamerfestival

Huiskamerfestival

Het Wilhelmina Huiskamerfestival werd gedwongen het anders aan te pakken dit jaar, gelukkig konden wij een veilige plek bieden om op te treden!

Directeur van het Huiskamerfestival, Daniël van Veen, zei er het volgende over: “In een tijd waarin Amsterdammers meer dan ooit behoefte hebben aan contact en intimiteit, hebben we gezocht naar een oplossing die voldoet aan alle eisen voor het veilig organiseren van een festival.”

Geen huiskamers dus dit jaar, toch werd er met behulp van de juiste aankleding gezorgd voor een intieme setting. In verschillende stadsdelen werden unieke locaties omgetoverd tot de grootste huiskamers van Amsterdam. Afgelopen vrijdag was stadsdeel West aan de beurt. Op een veilige manier konden 80 bezoekers in studio 2 genieten van optredens van cabaretier Jasper van Kuijk, woordkunstenaar Luan Buleshkaj en cabaretier Martijn Kardol.

We ontvingen leuke reacties van zowel het publiek als de artiesten. Een groot succes dus! Hieronder een korte sfeerimpressie:

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch