Eventcase: The self-made summit 2020

Nadat de organisatie vanwege de huidige maatregelen twee keer gedwongen was het evenement verplaatsen, was het afgelopen donderdag op 8 oktober dan eindelijk zo ver: the Self-Made Summit 2020! Deze editie vond op een hybride manier plaats. 

Tijdens the self-made Summit beklimmen vrouwelijke rolmodellen het podium om andere vrouwen (en wie weet mannen!) te inspireren. The self-made summit is hét business event voor ambitieuze vrouwen op zoek naar zakelijke groei, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie.

The self-made summit goes digital

Door de huidige maatregelen en de uitgestelde editie in het voorjaar besloot de organisatie om het event hybride in te steken. Ruim 500 digitale bezoekers keken thuis mee naar de masterclasses, panels en workshops. En het fijne ook; alles werd opgenomen en is in het platform op een ander moment terug te kijken. Niemand hoeft iets te missen van het ruime aanbod.

Live op locatie

Ook was er een kleine groep VIP bezoekers live aanwezig bij het evenement in onze studio’s, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Bij binnenkomst werd bij hen een gezondheidscheck gedaan. Na ontvangst in de foyer werden de aanwezigen door middel van een duidelijk aangegeven routing door de gang geleid naar Studio 2. Na de officiele dagopening konden de bezoekers tussen diverse podia kiezen voor het bijwonen van het inhoudelijke programma. Alle studio’s waren voorzien van een ‘Career Café’ voor de catering momenten of om even te netwerken met andere bezoekers.

Door het inzetten van al deze ruimtes konden er maarliefst 49 sprekers en panelleden de fysieke en digitale bezoekers inspireren. Daarnaast was er voor iedereen aanwezig meer dan voldoende ruimte om op een veilige manier de dag te ervaren. Na al deze opgedane inspiratie werd er afgesloten met een borrel waarbij mensen in tweetallen aan tafel in gesprek konden gaan met elkaar en diverse sprekers.

Volgend jaar?

Tijdens de afsluiting van de dag kondigen founder Emilie Sobels en co-founder Stephanie Knoors een volgende editie aan. Het blijft nog even een verrassing of dit digitaal of live gaat worden, maar dat er een nieuwe editie komt is zeker! Verzeker jezelf alvast van een ticket of kijk naar meer informatie op de website. 

hybride event de hallen studio's

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch