OneFit presents: (online) sportles in de Hallen Studio’s

Wil je op een veilige manier sporten? Dan kun je als OneFit member vanaf nu terecht voor (online) sportlessen bij De Hallen Studio’s. 

OneFit Presents is een nieuw concept van OneFit dat het mogelijk maakt om (online) te sporten op unieke locaties in de stad. Sinds kort is De Hallen Studio’s ook te vinden in de app! Met deze samenwerking bieden we ruimte aan OneFit leden om actief te blijven daar waar veel studio’s en sport ruimtes nu minder capaciteit hebben. Door ons geavanceerde luchtverversingssysteem, de grote ruimte en de mogelijkheden voor routing zijn we een hele geschikte locatie om dit te hosten.

 

Vorige week donderdag vond er in het kader van het Amsterdam Dance Event een non-contact Box/HIIT training plaats gehost door Rens Haen. Heb je het gemist? Voor nu hebben we een tijdelijke pauze wegens de extra maatregelen ingaande per 4 november. Maar geen zorgen, er komen meer workouts aan als dat weer mogelijk is. Hou de website en de app van OneFit in de gaten voor het meest actuele rooster.

Fotografie: David Stegenga.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch