Samenwerking NEP voor hybride events en online webinars

hybride event

NEP is onze vaste partner in online broadcast faciliteiten binnen de Hallen Studio’s. Naast het leveren van faciliteiten aan alle omroepen, producenten en broadcasters in Nederland en over de rest van de wereld hebben ze ook veel ervaring aan de online zakelijke kant. Zo verzorgen ze al bijna 20 jaar dagelijks vele webinars, online trainingen, aandeelhoudersvergaderingen, interactieve sessies en online events voor groepen van 10 tot 100.000 personen verspreid over de hele wereld. Deze online events, van groot tot klein, kunnen perfect plaatsvinden op onze locatie in de Hallen Studio’s.

Met de komst van de corona crisis en het verplichte thuiswerken zijn digitale communicatie tools als Skype, Teams en Zoom zijn een goede oplossing voor het dagelijkse onderlinge contact en digitale meetings in kleinere groepen. Deze tools zijn alleen niet geschikt of toereikend voor bedrijfsbijeenkomsten, andere interactieve communicatie- momenten of communicatie naar een grotere doelgroep. Met de inzet van online en hybride evenementen kunnen deze groepen wel bereikt worden.

online event de hallen studio's

Partner

In deze tijd zijn we uiteraard blij met een betrouwbare en ervaren partner. Zeker op het gebied van camera inzet, content creatie en streamen. NEP heeft wereldwijd een grote ervaring met de technische realisatie van producties. Daardoor kunnen ze ook al in een vroeg stadium aansluiten. Hierbij kunnen ze een adviserende rol aannemen in het voortraject. Dit zorgt voor een professionele en interessante invulling van het online event. Zo weet je zeker dat de juiste boodschap overgebracht wordt op de doelgroep.

Ervaring

De afgelopen jaren heeft NEP de broadcast faciliteiten van vele tv programma’s verzorgd in de studio’s. En nog steeds, op wekelijke basis zijn ze aanwezig bij Podium Witteman en Mondo. Ook in de afgelopen jaren met programma’s als Mag Dat? en DWDD Summer School waren zij aanwezig. Uiteraard hebben ze met die jarenlange ervaring de studio’s perfect leren kennen. Ze weten welke mogelijkheden er qua decor en inrichting zijn en daarnaast weten ze ook inhoudelijk goed welke faciliteiten nodig zijn om het event goed in beeld te brengen.

Meer informatie over de mogelijkheden?

www.hallenstudios.nl of via nienke@dehallenstudios.nl

tv programma de hallen studio's

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch