Eventcase: Webinar studio voor Buro van Oranje

webinar

In opdracht van Buro van Oranje hebben wij vorige week voor diverse opdrachtgevers, zoals Essilor, webinar dagen georganiseerd. Geheel volgens de huidige RIVM maatregelen zijn livestream en webinar evenementen voor de continuering van bedrijfsvoering gelukkig nog mogelijk. Studio 2 bood een perfect decor voor deze webinar dagen!

Buro van Oranje, producer van zakelijke events en tv producties, combineerde de aanvragen van meerdere opdrachtgevers voor webinar events. Hierdoor konden ze een week lang gebruik maken van onze webinar locatie.
Studio 2 bood het decor voor de webinar setting. Er is gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkelde debat tafel waaraan voldoende afstand tussen de tafelgasten gehanteerd was.

Door het gebruik van de aanwezige technische faciliteiten kon de setting gemakkelijk van sfeer aangepast worden. Hierdoor was het inzetbaar voor meerdere doeleinden en opdrachtgevers. Zo ontvingen we bijvoorbeeld voor de tweede keer Essilor, wereldmarktleider in de optiekbranche. Eerder dit jaar, voor COVID-19, waren ze te gast voor de lancering van Vision R 800.

Maatregelen

Met de aanwezige ruimte in de studio was het goed mogelijk om iedereen op afstand te ontvangen. De regie was tevens in een aparte ruimte geplaatst. Zo konden we een veilige werkomgeving bieden aan alle aanwezigen. Ook waren er uiteraard voldoende hygiëne punten en zorgde het aanwezige luchtverversing systeem voor verse toevoer van lucht. De catering werd aangepast naar een verpakt, 1 persoons systeeem. Met deze maatregelen was goed mogelijk deze dagen te organiseren.

studio2 online event

Mogelijkheden

Ook benieuwd naar wat er kan tijdens de huidige maatregelen? Lees hier meer over onze technische partner en hier over de Event case: 750 jaar Amsterdam.

Direct contact? Bel 020-8208206 of mail nienke@dehallenstudios.nl

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch