Eventcase: Live uitzending voor ruim 20 duizend zorg professionals

Deze week stond wederom in het teken van live uitzendingen. We ontvingen onder andere Medische Scholing voor een live uitzending aan ruim 20.000 zorg professionals. Het onderwerp was het COVID-vaccin. Door het belang van het onderwerp en de vele sprekers werd er gekozen voor een uitgebreidere opzet. 

Programma

Studio 2 is voor deze uitzending omgetoverd tot “tv” studio. De studio werd ingericht met een tafelgesprek setting waarbij de gespreksleider met vier gasten aan tafel in gesprek kon gaan. Deze setting werd toegepast tijdens het wetenschappelijke kennis gedeelte van het live event. Onder leiding van Patrick Bindels (Hoogleraar huisartsgeneeskunde aan het ErasmusMC) sloten onder andere Cécile van Els (hoogleraar Vaccinologie bij het RIVM)  en Iddo de Ruiter (huisarts en senior beleidsmaker bij de LVH) aan tafel aan.  

Ook werd er een huiskamer setting gecreëerd. Dit werd ingezet tijdens het aansluitende informele – hart onder de riem – gedeelte. In dit gedeelte waren Diederik Gommers en een huisarts aan het woord. Zij vertelde over de ervaringen van afgelopen jaar en welke veranderingen huisartsen in hun dagelijkse werkzaamheden allemaal meemaken. Aansluitend werd er door singer-songwriter Ravenna muziek gemaakt met het lied ‘Ik zie jou’.

Technische faciliteiten

De livestream, verzorgt door onze partner NEP,  is door meer dan 20.000 zorg professionals bekeken.  Het aanwezige dark fibre glasvezel netwerk is ingezet om het beeld rechtstreeks vanuit Hilversum om te kunnen zetten in het streaming kanaal.  

live uitzending

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch