Afscheid nemen van een dierbare

Misschien niet het eerste waaraan gedacht wordt, maar zeker iets waar De Hallen Studio’s erg geschikt voor zijn. In De Hallen Studio’s kunt u op een persoonlijke en bijzondere manier afscheid nemen van een dierbare. 

Locatie en faciliteiten

U kunt bij ons terecht voor grote maar ook kleine en intieme afscheidsbijeenkomsten. Onze diversiteit in ruimtes en de grootte daarvan bieden veel mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van uiteenlopende evenementen. Hierdoor weten we hoe belangrijk het is om een passende invulling te creëren en het zo goed mogelijk naar wens te maken. 

Als locatie kunnen wij full-service ondersteunen aan het organisatie traject. We kunnen schakelen met onze technische partners, kunnen de catering verzorgen en hebben meubilair in huis om de ruimte aan te kleden. 

Alle ruimtes zijn voorzien van zowel een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie als uiterst professionele projectie apparatuur.

De gehele locatie is rolstoel toegankelijk er is een invalidentoilet aanwezig.

Bereikbaarheid

De Hallen Studio’s is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. Er is een ondergrondse parkeergarage in het pand (met lift). Daarnaast stoppen zowel tram als bus dichtbij.

Volgauto’s kunnen op eigen terrein aan de achterzijde worden geplaatst, met een aparte ingang voor de kist en de directe familie.

COVID maatregelen

Door de tijden waar we momenteel in leven komt afscheid nemen soms wat vaker voor. Soms hebben we ook tijdens het afscheid te maken met maatregelen. Doordat wij gedurende de afgelopen maanden veel ervaring opgedaan hebben met streaming events en tv-producties zijn we goed voorbereidt om deze maatregelen toe te passen. 

We hanteren een speciale routing, we hebben voldoende ruimte om de juiste afstand te bewaren en daarnaast hebben we een geavanceerd luchtverversingsysteem in het gehele pand. 

afscheid nemen
Remember me platform

Onlangs zijn wij gaan samenwerken met uitvaart platform ‘Remember Me’. Zij hebben een uitgebreid platform met partners en locaties voor een unieke uitvaart. Ze kunnen ondersteunen in het regelen of vinden van de geschikte partner. Daarnaast geven ze inspiratie en hebben ze planning tools. Kijk hier naar onze locatie op het platform.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een uitvaart bij De Hallen Studio’s? Neem een kijkje op Remember Me of mail direct naar nienke@dehallenstudios.nl of info@dehallenstudios.nl

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch