Eventcase: online productpresentatie Vadain

Afgelopen week vond er een online productpresentatie plaats voor Vadain, de marktleider op het gebied van gordijnen in Nederland. Tijdens deze online productpresentatie stonden de nieuwe collecties centraal.

De uitdaging van deze tijd

In samenwerking met organisatiebureau Wauw-effect hebben we invulling gegeven aan de uitdaging van Vadain. Hoe kunnen we onze nieuwste producten laten zien wanneer dit niet fysiek kan plaatsvinden? Het antwoord kwam snel: met een online productpresentatie. Maar, hoe kunnen we deze interactief krijgen en afwisselend? Door middel van de inzet van het afwisselende decor van Studio 2 in combinatie met meerdere settings én participatie van deelnemers wisten wij dit te bereiken.

Studio 2 als decor

In Studio 2 waren vier verschillende settings gebouwd. Daardoor konden de verschillende programmaonderdelen van de online productpresentatie op een prikkelende manier plaatsvinden. In de eerste plaats was er een informele setting met rondom gordijnen, rails en roedes om deze te kunnen tentoonstellen. Daarnaast was er een tafelsetting waar de gasten met elkaar en de directeur van Vadain in gesprek gingen over de visie van het bedrijf en deze collectie. Verder werden de andere twee settings ingezet om inzicht te geven in het ‘easy order’ proces. Hierbij stonden LCD-schermen om de presentatie met beeld te ondersteunen.

online productpresentatie de hallen studios

Participatie op afstand

De uitdaging bij online events, zoals eerder genoemd, is om de kijkers op afstand geïnteresseerd te houden. Bij deze online productpresentatie van Vadain hielden we continu in het achterhoofd: participatie. Kijkers bleven betrokken door interactieve onderdelen toe te voegen aan het programma. Zo konden ze onder andere vragen insturen en mee doen aan de quiz door middel van polls. Tijdens het evenement werden de vragen direct beantwoord en werden ook de uitkomsten van de polls besproken.

online productpresentatie de hallen studios

Benieuwd naar een andere productpresentatie in de Hallen Studio’s? Lees het artikel over Polestar 2 welke twee jaar op rij langskwam. Of meer nieuwsgierig naar de online mogelijkheden? Lees meer over de live uitzending voor ruim 20 duizend zorg professionals.

Direct contact? Vul het contactformulier in of bereik ons via info@dehallenstudios.nl / 020 820 820 6.

Fotograaf: Iris Slijbom 

Organisatie: Wauw effect 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch