Eventcase: de finale van de Philips Innovation Award

Philips Innovation Awards

Afgelopen maandag vond de finale van de Philips Innovation Award 2021 plaats in Studio 2. De winnaars van deze editie zijn Loop en Rapidemic. Zij ontvingen van Frans van Houten, CEO Koninklijke Philips en voorzitter van de jury, de prijs voor de meest vernieuwende stundentenstart-up van Nederland.

De award

Tijdens de Philips Innovation Awards krijgen startups de kans zich te presenteren om uiteindelijk een prijs in ontvangst te nemen. Acht startups presenteren, na diverse rondes, tijdens de finale hun innovatieve idee aan zes juryleden. The Innovator League is de grote winnaar,  met een prijs van € 50.000. Daarnaast is er nog een prijs van € 10.000, de Rough Diamond League. De Philips Innovation Award is een onafhankelijke non-profit organisatie die nauw samenwerkt met en gesponsord wordt door onder andere de Koninklijke Philips. Het bestuur van de Philips Innovation Award bestaat uit zeven studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het is dus een award uitreiking georganiseerd door studenten, voor studenten.

Philips Innovation Awards

Het unieke decor van Studio 2

De finale van de Philips Innovation Award vond dit jaar voor het eerst plaats in hybride vorm. Op locatie waren de pitchers en de jury samen met een aantal inhoudelijke gasten voor het programma. De finale was live te bekijken voor geïnteresseerden. De ruimte bood genoeg capaciteit voor de diverse settings die in het programma zaten. Tafelhost Sander Schimmelpenninck ging met diverse tafelgasten in gesprek als kern van het live programma. Daarnaast was er een area voor de pitches en visuele ondersteuning door middel van presentaties. De jury zat om beide settings op een eigen plek om zowel de pitches als het programma goed te kunnen zien.

Philips innovation award

Wil je de finale van de Philips Innovation Award terugkijken? Dat kan via deze link.

Benieuwd naar de mogelijkheden van (online) evenementen in de Hallen Studio’s? Neem een kijkje op onze website of vraag direct informatie aan. Dit kan telefonisch (020-820 820 6) of via ons contactformulier. 

Meer lezen over onze (online) evenementen? Lees dan het artikel over het 20-jarig jubileum van Funda of over de online product presentatie van Vadain. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch