Start van het nieuwe TV seizoen

Podium Witteman

Deze maand vieren we de start van het nieuwe TV seizoen. Op het moment worden er twee vaste programma’s opgenomen in De Hallen Studio’s. Podium Witteman en Brommer op zee zijn wekelijks te zien op NPO 2.

Podium Witteman

Bij de start van het nieuwe TV seizoen kan Podium Witteman niet ontbreken. Na de jaarlijkse zomerstop is Podium Witteman teruggekeerd in een nieuw jasje. Het programma wordt opgenomen in een nieuw decor, in de vertrouwde Studio 2 van De Hallen Studio’s. Net zoals vorige seizoenen ontvangt Paul Witteman samen met Mike Boddé en Floris Kortie zijn gasten in dit muzikale programma. Zijn gasten vertellen bijzondere verhalen en treden ook live op in de uitzending. Van klassieke muziek, tot pop of jazz. Kortom; er is voor ieder wat wils!

Afgelopen zondag ontving Paul Witteman violist Janine Jansen, Amsterdam Sinfonietta, en mezzosopraan Fee Suzanne de Ruiter. Wil je de aflevering terugkijken? Dat kan via deze link.

Komende zondag zijn accordeonist Ksenija Sidorova en Camerata RCO, pianist Hannes Minnaar, kamerkoor PA’dam o.l.v. Maria van Nieukerken, pianist Mirsa Adami, en saxofonist Thijs van Otterloo te gast bij Podium Witteman. De aflevering wordt zondag om 18:15 uur uitgezonden op NPO 2.

Start van het nieuwe TV seizoen

Brommer op zee

Ook het boekenprogramma van de VPRO is na de zomer weer gestart. In Brommer op zee ontvangen Ruth Joos en Wilfried de Jong wekelijks schrijvers en dichters. In interviews vertellen zij over hun werk. Daarnaast heeft Brommer op zee een eigen boekenclub waarin de leden elke maand een ander boek lezen en bespreken. Aanmelden voor de boekenclub kan via de website. 

In de aflevering van afgelopen zondag waren Alfred Schaffer, Jan van Mersbergen en Sholeh Rezazadeh te gast. Ook werd het fenomeen #booktok op het platform TikTok onderzocht dat jongeren massaal aan het lezen krijgt. Je kunt de aflevering terugkijken via deze link.

Komende week ontvangen ze Mathijs Deen, Margot Vanderstraeten en Hélène Gelèns. De uitzending is zondag om 19:25 uur te zien op NPO 2.

Start van het nieuwe TV seizoen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor TV opnames in De Hallen Studio’s? Neem dan een kijkje op onze website. 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch