Terugblik op Stadstrand De Hallen

Stadstrand De Hallen

Een terugblik op Stadstrand De Hallen; een heerlijke zomer in Amsterdam-West. De zomermaanden stonden bij ons in het teken van muziek, films en sangria met de voeten in het zand!

Op vakantie in eigen stad klinkt zo gek nog niet toch? Ondernemers in De Hallen Amsterdam hebben de handen ineengeslagen om het vakantiegevoel deze zomer dichtbij te halen. Een stadstrand aan het Bellamyplein, waar je met de voeten in het zand kon genieten van de zomerse dagen. Het stadstrand was een initiatief van de Hallen Studio’s in samenwerking met de Kanarie Club, Foodhallen, Filmhallen en De Hallen Amsterdam. Omdat het zo een succes was delen we graag een terugblik op Stadstrand De Hallen.

Terugblik op Stadstrand De HallenActiviteiten en voorstellingen

Deze zomer werkten we samen aan een heerlijke plek voor ontspanning, elkaar weer live ontmoeten en samen genieten midden in Oud West, bij het prachtige pand van De Hallen Amsterdam. Met verschillende activiteiten organiseerden we voor iedereen wat wils.

Zo waren er Live Latin Nights met live muziek van Trio Galantes. In het zomerse decor van Studio het Stadstrand speelde het in Amsterdam gevestigde Trio Galantes een bijzondere mix van Latijns-Amerikaanse muziek.

Daarnaast werd er gedanst en sangria gedronken tijdens de Silent Disco Sangria Feestjes. Een betere vrijdagmiddagborrel kon je je niet indenken!

Terugblik op Stadstrand De Hallen

Ook was het genieten tijdens de Boozy brunches en Family Sundays. Een brunch met blote voeten in het zand, kids die zandkastelen bouwen en heerlijk eten en drinken van de Kanarie Club.

Op de regenachtige avonden was er plek om lekker onderuitgezakt op een bank films te kijken. De Filmhallen draaide Nederlandse films in Studio Stadstrand, waarbij er hapjes en drankjes besteld konden worden uit de Foodhallen.

Bovendien was er voor de kinderen een Kids Zomer Special op het strand, waarbij elke week een nieuwe knutselactiviteit plaatsvond. Tot slot kwam Jan Klaassen in zijn poppenkast langs om de kinderen aan het lachen te maken.

Terugblik op Stadstrand De HallenVoor nu is Stadstrand De Hallen gesloten, maar wellicht dat we volgende zomer terugkomen. Zien we jou volgend jaar?

Neem voor een impressie een kijkje op de website van Stadstrand De Hallen!

 

 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch