Onze buren: Denim City

Denim City

We stellen je graag voor aan onze buren van Denim City. Vanuit De Hallen Studio’s werken we graag samen met onze buren, en zo ook met Denim City. We vertellen je graag wat deze buur kan toevoegen aan jouw event.

Denim Lab

Denim City is dé plek voor denim-liefhebbers. Het Denim lab is een plek vol creativiteit en inspiratie. Diverse bedrijven hebben zich gevestigd om samen te werken aan een duurzamere jeansindustrie. Je kunt hier niet alleen terecht voor het kopen van een nieuwe spijkerbroek, maar je kunt hier direct zien hoe deze gemaakt worden. Hier komen studenten van verscheidene jeans-opleidingen in Amsterdam samen in de denimwerkplaats. Daarnaast is er een upcycling bedrijf gevestigd in het Denim Lab waar ze oude spijkerbroeken gebruiken om nieuwe producten van te maken. Deze plek zit vol met inspiratie en er hangt altijd een gezellige sfeer. In het Denim Archief vind je een unieke collectie van vintage denim producten en bijzondere ontwerpen.

Denim City

Denim City x De Hallen Studio’s

Wij hebben al vaak met Denim Lab samengewerkt voor evenementen en leggen je graag uit wat ze kunnen toevoegen aan jouw event! Zo is het mogelijk om de ruimtes van Denim Lab in te zetten voor een break-out, ontvangst of diner in een bijzondere setting. Denim City heeft verschillende ruimtes die afgehuurd kunnen worden. Dankzij een tussendeur die Denim Lab direct met onze Studio’s verbind kunnen we het makkelijk combineren. Deze geheime doorgang zal jouw bezoekers zeker verbazen!

Workshops

Naast het huren van ruimtes is het ook mogelijk om een denim-workshop te volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van eigen jeans-producten of leer de bezoeker hoe ze bestaande jeans-producten kunnen customizen. Maar ook het upcyclen van oude kleding is een populaire workshop.

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw evenement bij De Hallen Studio’s en Denim Lab? Neem dan contact op via het contactformulier of door te bellen naar 020 820 820 6. Neem vooral ook een kijkje op de website van Denim City. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch