Eventcase: Vintage Kilo Sale Markt

Vintage Kilo Sale

Square Eight is weer terug met de Vintage Kilo Sale @ De Hallen Studio’s. Na een geslaagde editie op zaterdag 18 september gaan we gelijk door met een vervolg editie op zaterdag 13 november. Een geweldige markt voor vintage lovers!

Square Eight is al vaker bij ons in de Hallen Studio’s geweest met hun Vintage Kilo Sale. Door de corona maatregelen heeft het even stilgelegen, maar gelukkig zijn ze weer terug. En met een fantastische nieuwe collectie vintage kleding!

Studio 2 omgetoverd tot Vintage Valhalla

De Vintage Kilo Sale vindt plaats in Studio 2. De gehele ruimte wordt gevuld met kledingrekken en tafels gevuld met jassen, broeken, jurken, hoeden, zonnebrillen en meer. Op de achtergrond staat een lekker muziekje te draaien terwijl jij je nieuwe lievelingsbroek aan het passen bent.

Vintage Kilo SaleSquare Eight

Square Eight is ontstaan vanuit een grote liefde voor vintage kleding door twee broers. Samen hadden zij de visie dat hun eigen passie gedeeld moet worden met de rest van de wereld. Door zich bezig te houden wat er nu gebeurd in fashion, geven zij een relevante blik op wat vintage is en wat vintage moet zijn.

Wat Square Eight onderscheid van de massa is de grote focus op fashion. Met de collectie laten ze de persoonlijke stijl van diverse mensen naar voren komen. Met een kritisch oog selecteert het team wat de collectie wel en niet haalt. Er wordt gekeken naar de relevantie van het item, kwaliteit en of het fashionable is. Met deze visie stelt Square Eight een collectie samen waar tijdloze, maar toch unieke vintage items te vinden zijn.

Vintage Kilo Sale 13 november

Wil jij op zaterdag 13 november ook de Vintage Kilo Sale bijwonen? Dan kun je via deze link vast jouw kaartje bemachtigen. Voor €6,00 kun je als early bird naar binnen om voor de rest vast de mooiste items uit te zoeken. Kom je liever wat later? Dan kun je voor €4,00 een kaartje kopen of aan de deur een kaartje te kopen. We werken met tijdsloten dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. Te vroeg gekomen? Haal dan een kop koffie en wat lekkers bij de buren tijdens het wachten!

 

Benieuwd naar andere mogelijkheden in onze studio’s? Neem dan een kijkje op onze website. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch