Eventcase: Bold Woman Award – Veuve Clicquot

Bold Woman Award

Op maandag 11 oktober zijn in De Hallen Studio’s Amsterdam de Veuve Clicquot Bold Woman Award, voorheen bekend als Prix Veuve Clicquot, en de Bold Future Award uitgereikt. Deze editie van de Bold Woman Award stond eerder gepland in maart 2020, maar is door COVID uitgesteld. Gelukkig konden wij Veuve Clicquot en de gasten alsnog verwelkomen in onze locatie.

Bold Woman Awards

De Bold Woman Award is in het leven geroepen door Veuve Clicquot, om de legacy van Madame Clicquot Ponsardin in leven te houden. Bold, in haar manier van doen. Bold, in het doorbreken van het glazen plafond. Bold, in haar persoonlijkheid en Bold, qua innovaties die nog steeds gebruikt worden.

Marinka Nooteboom, CEO van de Koninklijke Nooteboom Groep, won de Bold Woman Award en mag zich Zakenvrouw van het Jaar 2021 noemen. Aan Paulien Wesselink, oprichtster van O My Bag, werd de nieuwe award voor aanstormend talent, de Bold Future Award, uitgereikt.

Bold Woman Awards

In De Hallen Studio’s

De Hallen Studio’s werd geheel overgenomen door de branding van Veuve Clicquot. Via de oranje loper ontvingen wij de gasten in de Foyer voor registratie. De Foyer was omgetoverd in details met de kleuren wit, oranje en gouden.
Vervolgens werden de gasten doorverwezen naar Studio 1 voor een drankje voorafgaand aan The Bold Woman Award. Deze Studio was ingericht met een ronde bar in het midden aangevuld met informele zitjes en statafels. Wat vooral een wauw-effect gaf aan de ruimte was de grote hoeveelheid bloem decoratie.
Na het ontvangst nodigden wij de gasten uit in Studio 2 voor de Award uitreiking. Een theateropstelling met plaats voor ruim 350 gasten richting het spectaculaire podium. In de nacht voorafgaand aan het event is er hard gewerkt om dit podium Veuve Clicquot uit te laten stralen. Het grote scherm, de bogen en de hoogte van het podium waren dit allemaal waard. Zo konden de fysiek aanwezige gasten én de digitale kijkers zich volledig focussen op de award uitreiking.
Aan het podium is in de nacht voor het event hard gewerkt. Het podium zag er dan ook spectaculair uit; hoog podium, met een trap en een groot scherm. De focus van het event lag zowel op fysieke bezoekers als de bezoekers die digitaal aanwezig waren.
Vervolgens kregen de gasten de gelegenheid tot netwerken en borrelen. Dit vond wederom plaats in Studio 1.
Met medewerking van:
Vel’Or Graceful Events 
Chain
Famous Flavours
Koolhaas concepts 

Benieuwd naar andere event mogelijkheden? Bekijk meer eventcases en nieuws.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch