Eventcase: ALV van Buma/Stemra

ALV Buma/Stemra

Op 10 november vond de ALV van Buma/Stemra plaats in de Hallen Studio’s. Deze editie werd in hybride vorm uitgevoerd. Fysiek op locatie ontvingen wij 160 aantal gasten. Online keek de rest van het gezelschap mee naar deze ALV.

Buma/Stemra

Buma/Stemra is de organisatie van en voor alle liedjesschrijvers (tekst en muziek) en uitgevers in Nederland. De organisatie geeft licenties uit aan diverse partijen voor het afspelen van muziek en incasseert hier geld voor. Op deze manier worden liedjesschrijvers vergoed voor hun werkzaamheden. Deze vereniging is al lang in Nederland actief en dient volgens de wettelijke richtlijnen een Algemene Leden Vergadering te houden. 

ALV in de Hallen Studio’s

De Foyer werd ingericht met een garderobe en de registratie. Na deze handelingen liepen de gasten door naar Studio 2 voor het programma. Studio 2 konden we in tweeën delen waardoor de verschillende programma onderdelen van de ALV goed in de ruimte passen. In het ene gedeelte stond de bar met verschillende statafels voor de catering momenten. In het andere gedeelte van Studio 2 bevond zich het podium. Daarvoor stond een theater opstelling met 160 stoelen voor de fysiek aanwezige gasten.

Het programma 

De ALV van Buma/Stemra stond in het teken van de muziekindustrie en was dus zowel fysiek als online te volgen. Trendwacther Sander Duivestein zorgde voor een kick-off van de middag. Hij vertelde meer over die de technologische ontwikkelingen die ons te wachten staat op het gebied van muziek.
Tijdens het formele deel vonden er een aantal stemrondes plaats mede mogelijk gemaakt door onze technische partij Chain en LiveWall Events.
Aansluitend aan het formele deel neemt Dr. Pauwke Berkers de gasten mee in dat de facts en figures met betrekking tot bijvoorbeeld gender. De afsluiting van de ALV van Buma/Stemra was een panel gesprek onder leiding van Roufaida Atoulaleb over diversiteit en inclusie in de Nederlandse muziekindustrie.
De gasten konden vervolgens netwerken en borrelen voor de middag ten einde kwam.
Benieuwd naar meer mogelijkheden voor hybride of online events?
Lees 5x hybride events voorbeelden of de finale van de Philips Innovation Awards.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch