Eventcase: Online winterfeest jaarafsluiting

Online kerstviering

Dit jaar helaas geen grootste kerstfeesten en diners, maar wel een online jaarafsluiting! Voor een groot bedrijf organiseerden wij een online kerst event in De Hallen Studio’s. Met ruim 6.000 kijkers, bijzondere optredens en een betoverende setting, was het een mooie vervanging van een live kerst event.

Een van onze opdrachtgevers besloot om dit jaar een online kerstviering te organiseren voor hun personeel. Dit deden zij door flink uit te pakken met een Winter Wonderland thema. Het evenement was via livestream te volgen, en bestond uit verschillende programma onderdelen.

Studio 2 als setting

In Studio 2 werden verschillende hoekjes gecreëerd waar de verschillende programma onderdelen plaatsvonden. Zo waren er enerzijds een tafelsetting, huiskamersetting, en presentatie setting voor de diverse sprekers. Anderzijds was er een LED-vloer geplaatst en was er een aparte hoek ingericht voor een muzikaal optreden. Alle settings waren geheel in het Winter Wonderland thema aangekleed. De LED-vloer was zo ingesteld dat het leek op een bevroren vijver. Verder stonden er dennenbomen verspreid in de studio, en speelden we met blauw licht om het thema tot leven te wekken. Ook werden de beamers ingezet om te projecteren op de muren. Er ging een gehele opbouwdag aan vooraf, en heel Studio 1 werd ingezet als regie ruimte. Een behoorlijke organisatie dus!

Online kerstviering

Programma onderdelen

Het online event werd geopend door een spectaculaire dansact op de LED-vloer. Vervolgens vonden er verscheidene gesprekken plaats. Ook namen de kijkers deel aan een workshop waarna ze met elkaar in gesprek gingen in online netwerk break-out rooms. De spreker inspireerde de kijkers om op een positieve manier in het leven te staan in plaats van te klagen en zich niet op een negatieve manier te uiten. Aansluitend werd een illusionist uitgenodigd in de studio die niet alleen de kijkers thuis verwonderde, maar ook met de CEO van het bedrijf een experiment uitvoerde. Tot slot werd het evenement afgesloten met een adembenemend muzikaal optreden.

Online kerstviering

Nieuwsgierig geworden naar andere mogelijkheden voor een online event in De Hallen Studio’s? Neem dan een kijkje op onze website. Of neem direct contact op via het contactformulier. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch