TV programma: MolTalk

MolTalk

Sinds 1 januari 2022 is het populaire tv programma MolTalk verhuisd naar De Hallen Studio’s. Elke zaterdagavond wordt de eneverende nabeschouwing van Wie is de Mol? live uitgezonden vanuit het hart van Amsterdam West: De Hallen Amsterdam.

MolTalk

MolTalk, geproduceerd door IDTV en uitgezonden door AVROTROS, is het programma waarin Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg samen met oud-kandidaten en speciale gasten de avontuurlijke spelshow Wie is de Mol? uitgebreid bespreken. Direct na de wekelijkse aflevering duiken ze in de opdrachten, complotten en theorieën, en speculeren ze over de identiteit van de verborgen mol. Het programma belicht niet alleen de verdenkingen van de aanwezigen, maar ook de reacties van de kijkers thuis. En dit jaar is er zelfs een extra uitzending na de finale van Wie is de Mol?, waarin nog meer Mol-acties, reacties en exclusief beeldmateriaal aan bod komen. MolTalk wordt elke week rond 22:30 uur uitgezonden op NPO 3.

MolTalk

Studio 2 als decor

De karakteristieke Studio 2 van De Hallen Studio’s vormt het decor voor het tv programma. De oude bakstenen muur, en originele tramdeuren stammen nog uit de tijd dat De Hallen als tramremise fungeerde. Door deze mooi uit te lichten, en te spelen met effectlicht en projecties, komt de studio geheel tot leven tijdens de uitzending van MolTalk. Verder is er weinig nodig aan extra decorstukken in de ruimte. Een aantal desks, zitplekken, en een bar vullen de ruimte op, en zodra de corona maatregelen het weer toelaten, wordt er publiek uitgenodigd in de studio.

Studio 2, gevestigd in De Hallen Studio’s, dient als het betoverende decor voor dit televisieprogramma. De ruimte ademt geschiedenis met zijn karakteristieke oude bakstenen muur en originele tramdeuren die teruggaan naar de tijd dat De Hallen fungeerde als een tramremise. Tijdens de uitzending van MolTalk komt de studio echt tot leven door slim gebruik te maken van belichting en projecties. In het decor staan een aantal desks, comfortabele zitplekken en een gezellige bar de ruimte perfect vullen. En zodra de coronamaatregelen het toelaten, wordt er ook publiek uitgenodigd om live aanwezig te zijn in de studio, wat zorgt voor een extra dosis sfeer en interactie.

De uitzendingen van MolTalk kun je terugkijken via deze link. 

Nieuwsgierig naar de andere tv programma’s die wij opnemen in De Hallen Studio’s? Lees dan ook het artikel over Podium Witteman en Brommer op zee. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch