TV programma: MolTalk

MolTalk

Sinds 1 januari 2022 is het populaire tv programma MolTalk verhuisd naar De Hallen Studio’s. Elke zaterdagavond wordt de nabeschouwing van Wie is de Mol? live uitgezonden vanuit Studio 2 in De Hallen Amsterdam.

MolTalk

MolTalk is een programma van de AVROTROS waarin het avontuurlijke spelprogramma Wie is de Mol? wordt besproken. Direct na de wekelijkse aflevering van Wie is de Mol? discussiëren Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg met oud-kandidaten en andere gasten over de opdrachten, complotten en theorieën. Ook speculeren zij over de mogelijke mol in het spel. Niet alleen de verdenkingen van de aanwezigen komen aan bod, maar ook de reacties van de kijkers thuis komen voorbij. Dit jaar is er voor het eerst een extra uitzending na de finale van Wie is de Mol? te zien, waarin nog meer Mol-acties, reacties en beeldmateriaal naar voren komt. MolTalk is een programma van de AVROTROS, geproduceerd door IDTV. Elke week is het te zien rond 22:30 uur, op NPO 3.

MolTalk

Studio 2 als decor

De karakteristieke Studio 2 van De Hallen Studio’s vormt het decor voor het tv programma. De oude bakstenen muur, en originele tramdeuren stammen nog uit de tijd dat De Hallen als tramremise fungeerde. Door deze mooi uit te lichten, en te spelen met effectlicht en projecties, komt de studio geheel tot leven tijdens de uitzending van MolTalk. Verder is er weinig nodig aan extra decorstukken in de ruimte. Een aantal desks, zitplekken, en een bar vullen de ruimte op, en zodra de corona maatregelen het weer toelaten, wordt er publiek uitgenodigd in de studio.

 

De uitzendingen van MolTalk kun je terugkijken via deze link. 

Nieuwsgierig naar de andere tv programma’s die wij opnemen in De Hallen Studio’s? Lees dan ook het artikel over Podium Witteman en Brommer op zee. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox