Versoepelingen voor evenementen; We mogen weer!

Versoepelingen voor evenementen

Yes, eindelijk versoepelingen voor evenementen! We mogen weer! Nu de overheid groen licht geeft voor de fysieke evenementen, staan wij te trappelen om jouw evenement tot een succes te brengen bij ons in De Hallen Studio’s.

Wat betekenen de versoepelingen voor evenementen voor ons? Tot 500 bezoekers mogen wij geheel vrij van corona-restricties evenementen organiseren in De Hallen Studio’s. Wij hebben er zin. Jij ook? We nemen je in dit artikel kort mee door een aantal voorbeelden van type events die je bij ons kunt organiseren.

Diner

Denk je eraan om een groots diner te organiseren? Voor een prijsuitreiking, fundraiser, familie en vrienden, of om jouw medewerkers te bedanken? Het kan allemaal! In Studio 2 kunnen wij tot 400 personen plaatsen voor een seated dinner. Op zoek naar een informele setting waarbij de gasten kunnen netwerken? Dan leent de locatie zich ook perfect voor een walking dinner. Om er nog een schepje bovenop te doen, bieden we ook de mogelijkheid om foodtrucks de studio in te rijden voor het festivalgevoel dat we de afgelopen 2 jaar zo erg hebben gemist! Samen met de cateraars denken wij mee over invulling van het diner dat het beste aansluit bij jouw wensen.

Diner in De Hallen Studio's

Feest

Voor velen het grootste gemis van de afgelopen periode; een avond goed feesten. Of je het nu groots of wat kleiner wil aanpakken, bij ons zit je goed. Beide studio’s lenen zich uitstekend voor een feestje. Dit kan in combinatie met een diner, prijsuitreiking, congres, of op zichzelf staand. Onze technische partner denkt graag mee over de juiste inzet van licht, geluid, en special effects die jouw feest tot leven brengen. Ook een themafeestje kan ons niet gek genoeg. Onder de 500 bezoekers kunnen wij de corona regels geheel loslaten. Verwacht je meer gasten? Dan hanteren we een testbeleid met testen voor toegang.

Versoepelingen voor evenementen

Productlancering

De beste manier om jouw nieuwe product tentoon te stellen is toch wel door een live event te organiseren. Laat de bezoekers kennis maken met jouw nieuwe product in De Hallen Studio’s. Wil je een auto tentoonstellen? Geen probleem, je rijdt zo naar binnen in onze ruime Studio 2. Door de studio’s te combineren kunnen we verschillende programma onderdelen toevoegen aan de productlancering zoals een borrel, diner, of feest. Doordat de hoofdentree zich bevindt in de drukbezochte passage van De Hallen, is onze locatie uitstekend geschikt voor openbare tentoonstellingen.

Productlancering in De Hallen Studio's

Congres

Ook voor congressen, presentaties en personeelsbijeenkomsten ben je bij ons aan het juiste adres. In Studio 2 kunnen we tot wel 450 personen in theateropstelling plaatsen. Of in delen gesplitst, kunnen we verschillende programma onderdelen kwijt in dezelfde ruimte. Door Studio 1 erbij te combineren, creëer je nog meer mogelijkheden voor eventuele break-outs, een aansluitende borrel of diner. Ook bieden onze buren vanuit De Hallen genoeg opties tot uitbreiding. Denk hierbij aan Hotel De Hallen voor overnachtingen, Denim City voor workshops, of de Kanarie Club voor de catering momenten.

 

Versoepelingen voor evenementen

 

Meer inspiratie opdoen? Lees dan ook over deze 5 voorbeelden van grootse diners en feesten. Of lees de artikelen over The Class Conference 2021, of de tentoonstelling van Mumster en Ware Westen. 

 

Heb jij nu ook de kriebels gekregen om een evenement bij ons op locatie te organiseren? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. Of stuur een mailtje naar info@dehallenstudios.nl. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor jouw event op onze locatie! 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch